vit&guld


Sådär ser min vita klänning ut. :) Sen så visade jag ju mitt ''snygga'' öra, men då fick ni iaf se örhänget. Har små guldiga rosetter också, i dom andra hålen. Vitt och guld kändes helt okej ändå?

Jag och systra mi, hon är svart och guldig ikväll.

Vit och guld, svart och guld. Så likt men så olikt, MEN ÄNDÅ HELT OKEJ! Nog för att det ofta kommer upp i skallen, men jag och Pernilla har ju inte lik stil alls, även fast vi ofta lyckas se ut som hobbytvillingar? Haha, fram med anteckningsblocken och anteckna. Och ja, jag är fortfarande överspeedad. Men nu vet ni hur jag ser ut ikv, om ni nu ville veta. Förresten så har jag satt upp håret även fast det inte syns sådär, överhåret är uppsatt (ser ut som man har långt här då) och så flätade jag överhåret. :)

Överspeedad

På menyn står det rostbiff, klyftpotatis, taggsvampssås och chokladpudding till efterrätt tillsammans med mamma. Men hon jobbar ju, så jag hinner inte umgås mycket mer med henne. Till senare köpte vi massa dricka och chips, så då blir det att spela och umgås med ett väldigt härligt tjejgäng. Även fast det inte var riktigt vad jag tänkt mig så låter det nog bra och det är inte dömt att misslyckas!

Jag är så överspeedad som jag bara kan bli, jag har städat och allting. Jag känner mig ungefär som jag gjorde efter mitt och Sandras lan. Och dom som träffade mig i skolan då vet nog exakt vad jag menar. Undra om kaffekoppen jag drack har med detta att göra?

Jag har iallafall skickat gott nytt år hälsningar på både sms och fejjan, dock uppskattas tydligen inte tidiga gott nytt års hälsningar av alla? :) Jag skickar tidigt, eftersom näten blir överbelastat. Facebook är till och med ovanligt segt och det känns som att det kan bli värre senare. Så det så, bättre tidigt än aldrig ju!

Ikväll tar jag på mig min vita och guldiga klänning som jag köpte i somras. Första gången jag använder den då. Vit kanske inte är nyårsfärgen, men jag hade som inget bättre som inte kändes alladels för utnött. Jag hade velat ha en lång, vit transparent skjorta tillsammans med mitt svarta midjebälte och svarta strumpbyxor.  Det hade varit perfa, eller ett silvrigt paljettlinne tillsammans med svarta strumpbyxor. Eller paljettleggings med en vit tunika! Gah, tur att jag inte ska på något stort event eller så.. Det jag har får gått och väl duga.


199;- hos Halens.se :)

Haha, vad tjabblar jag ens om? Det borde märkas att jag är överspeedad som bara den.. :)


Nattligt skypetalk

Igår var det inte att sitta uppe halva natten för något jäkla deeptalk, istället var det skype som gällde. Fan vad roligt det är med gruppsamtal också! :D Det bara skriker sommaren 2009 om det här, haha. Undra varför jag fick för mig att ta bort skype för ett tag sen? Det är ju dö kul! Annars så var jag ju med Jasmin igår, och vi gjorde inte speciellt mycket, vi gick en långpromenad och sen satt vi vid datorn, as usual. :) Sen gick jag hem och laddade ner skype och skypade röven av mig. Kanske inte, men nästan. Så det är ju fritt fram att adda min skype alltså..

Sotchej97 @ Skype, fråga inte om namnet..

Only time

Jag får sommarkänslor, och jag saknar det, jag saknar sommarkvällarna. Jag saknar när jag och Emma var i boden och hälsade på Sandra, då vi satt i parken och käkade jordgubbar och några militärer kom och pratade med oss och undrade om vi var några av dom lyckliga studenterna. Haha, det är roligt hur folk kan ta så fel. Jag längtar till sommaren! Men nu är det kolsvart istället, och tråkigt, och kallt. Fast alla årstider har ju sin charm. Jag längtar till nyår, jag vill umgås med folk och ha roligt. Och man är alltid så taggad på nyår, man tror att allting ska bli så jäkla bra.

Nu ska jag gå till Jazze med J! PUSS


Nattligt deeptalk

Åh, jag älskar nattligt deeptalk, även om det är med min syster. Eller vadå ''även om'' det är ju vi som brukar ha sånt! Fast det händer oftast på sommarn, och då vet nog både Latiffa och Jasmin vad jag pratar om. Kommer ihåg nätterna i jutis då jag, Pernilla och Latiffa satt och pratade tills vi gick in och la oss i vardagsrummet. Fin tid det där. Idag höll jag förövrigt på att dö av tristess. Jag hade så jävla tråkigt. Och om någon undrar vad jag gjorde åt det så var det att gå ut och leta gud men jag hittade inte han någonstans, han såg inte mig. Han finns nog inte överhuvudtaget. Förresten har jag varit elak. Det kanske inte alls är som jag säger? Det kanske är jag som är den dumma? Det slår mig i efterhand.. Nae, fyfan. Om någon kan ge mig lite svar här och nu skulle det vara bra, för Gud finns inte och den här gången kan inte jag heller göra det. Jag måste se från ett nytt perspektiv kanske. Men vad fan då då? Det är ju jag som skapat min värld, min egna lilla värld. Förmodligen förstår nog ingen vad jag pratar om och det gör inte jag heller. För det här är ju trots allt en blogg, en jäkla blogg som alla kan läsa. Tragiskt ändå. Det är så lätt att sitta här och knappa på tangentbordet och få allt man vill säga sagt medans man är stum i verkligheten. Haha, jag menar, jag vill väl inte vara så. Men jag kan inte ändra mig. Fast det borde jag kunna, för den enda som kan ändra mig är jag själv. Och det är ju just det här jag hatar, sånt där gnäll som ingen annan än en själv kan göra något åt. Nu kom vi till dubbelmoralen igen. Fast är den bra eller dålig? Jafan.. Något att grubbla på kanske? Men förhelvete, jag kanske har fel. Kan någon rätta mig, snälla, nu ber jag om det. Säg emot, snälla. Bryt mönstret. Krossa allting. Snälla snälla snälla. Inte okej. Jag är nog inte okej. Fast hur blir man säker? Jag kanske har fel gällande det också. Allting är kanske ett enda stort fel!? Jag är kanske bara ett stort fel?

Ett julminne.

Något jag aldrig kommer glömma och något vi förmodligen alltid kommer skratta åt är pappas sista jul. Dagarna innan tyckte mamma att det gick åt vääldigt mycket papper och hon fattade inte hur eftersom det alltid var hon som slog in julklapparna och hon hade inte gjort det. Pappa var i garaget hela dagarna och vi fick inte komma in dit. Så på julen förstod mamma vart allt papper hade tagit vägen och vi förstod vad han gjort i garaget. För på 9/10 paket stod det ''Till Göran, från tomten.'' Så han hade alltså slagit in massa paket när han var i garaget, och dom flesta var till han själv. Haha, det värsta är att jag inte tycker att det är speciellt konstigt, och sånt där förvånar mig inte ett skit när det gäller pappa. :) Det var även samma jul som jag skulle vara dryg med pappa och låta han gissa vad jag köpt till honom i julklapp, dock var jag inte lika dryg när han gissade rätt..

RSS 2.0
Bloggare