Välkommen hit, välkommen hem.

Idag är första gången jag inte stört mig på uppsalas skyltar och motto eller vad man ska kalla det.

''UPPSALA
Välkommen hit
Välkommen hem''
- så står det på dom.

Tidigare blev jag bara irriterad men idag blev jag så glad. Jag och Pernilla skulle göra våran dagliga promenad och nu valde vi en lite annorlunda väg, som gick i skogen. Vi gick i skogen ca. 1 timma och då kom vi ut där vi skulle kunna gå på en motorväg. Så, vi började gå på motorvägen... Efter ett bra tag såg vi lysen och då blev vi så glada. Sen kom vi till skylten. Men jag måste säga att det var den jävligaste promenad jag gått, fick så himla ont i fötterna. Precis som om jag gått på stan hela dagen. Sen fick jag något annat fel, om det fortsätter måste jag kolla upp det.. Ja, jag får väl vara stolt och säga att jag promenarat i 3 timmar idag!

Godnatt uppsala, det här blir sista natten.

Besviken på Eclipse.


Är det bara jag, eller var inte eclipse tråkig?
Det känns så himla trist att säga så eftersom jag längtat efter den och velat se den sen den 30 juni. Och efter jag sett den säger jag att det inte var värt priset jag betalade, 110 kronor alltså samt bussbilietter. Den hade inget ''wow-faktor'' som new moon hade. När new moon var slut satt jag och gapade och efteråt sa jag ''JÄVLAR VAD BRA DEN VAR!''. Nu sa jag ''Jag är besviken''. När filmen var slut kändes det som att den inte riktigt var slut. Det värsta av allt är att den tredje boken var min favorit.. Jag är bara glad över att min feta kärlek till twilight tog slut för ett tag sen, det där beroendet alltså. Vi satt ju och diskuterade twilight, Jacob och Edward hit och dit. Hade jag varit lika beroende nu som då hade jag antagligen blivit helt förkrossad.

Jag säger bara att jag är besviken, och att det är jävligt synd.. VAD TYCKTE NI OM FILMEN?

Förresten, måste berätta om en liten rolig grej som inte har med min besvikelse att göra. Just efter att vi sett filmen och gått och väntade på bussen gick en ''vampyrkille'' förbi. Han hade lyckats ruskigt bra alltså, perfekt hudfärg och ögonfärg! Och håret och allt. Haha, man tänkte ju nästan att det var en vampyr bara för att man nyss sett Eclipse.

Ska vi sno en cykel?

Nu har jag varit ute och gått med Pernilla i 2 timmar. Jag har inte så himla ont i fötterna eftersom jag valde att ta på mig mina fula gympadojor istället för mina converse. Det är verkligen skönare att ha såna skor! Jag vill ha dom dära easytone som man ska få snyggare röv och ben av, haha.. Det värsta är att dom inte var så fula heller. Ser mest ut som vanliga skor. Ajja, jag har ju ett sånt band till mina vita och persikofärgade, skitiga gympa skor. Men slut om skor här..

Till rubriken, så när vi gick fick jag syn på en cykel som låg i gräset. Jag skulle skoja lite med Pernilla så jag sa ''Haha, ska vi inte sno en cykel?''. Då skrattade hon och sa ''Nae, för den som har cykeln ligger där!''. Då såg jag ett huvud som kollade ner och jag skämdes så jävla mycket samtidigt som jag började skratta. Äh, dom fick iallafall nått att undra över. En cykeltjuv, det är jag det. ;) Nä, sånt ska man inte skoja om!


Det var kossor på stranden!


Idag stack vi till en annan beach än vad vi varit på tidigare. Det låg bajs överallt och jag såg inte kossorna förens dom kom ner och badade. Och nja, stranden är inget jag rekomenderar. Det luktar inte gott och botten i sjön var rätt läskig. Men jag hoppas att jag fått lite mer färg, för det skulle vara great! Senare ska jag nog ut och gå, men nu funderar jag på att ta en kalldusch.. Känner mig satikens äcklig..

28åring tattar glass

På ikea har dom mjukglass för 5 kronor och sen var jag väldigt snäll och bjussade min största storasyster på en. När hon ätit klart den stoppade hon den i maskinen igen och tattade en till. Haha, hennes skratt var det finaste också. Men några goda skratt fick vi oss allt!

Ni kanske inte fattade det där, men men..

nu ska vi äta. puss

Du hade blivit 54

Idag skulle du blivit 54 år. Fan vad gammal du skulle varit alltså..
Men du fick inte fylla mer än 51.
Jag saknar dig och det går inte en endaste dag utan att du besöker mina tankar.
Hade jag varit hemma hade jag lagt en ros på din grav, men nu är jag långt borta.
 
Jag älskar dig pappa.


this is how it used to be

I åmål

Jag hann inte blogga igår, och dom hade inga elluttag på tåget heller men jag kan säga att jag är stolt över mig själv som reste ensam! Jag tappade bort mig på stockholm C men jag hittade tillsist spåret, och när jag skulle gå på tåget blev jag typ överkörd 100 gånger.. Av andras väskor alltså. Och sen ska man ha leg för smsbiljetter och det har inte jag! Så jag fick försöka låta söt och rädd. Men sen har jag ju alltid min dialekt också! Och ja, jag får väl se vad som händer här.. Vad kan man göra i åmål ? :)


RSS 2.0
Bloggare