Time after time

Imorgon är det inte min klass som skiljs åt, utom det är niorna. Min systers klass och den andra nian. Men det kommer bli jävla tomt utan dom på skolan alltså.. Dom har ju varit dom dära som det gått att snacka med medans sjuorna varit helt odrägliga. Jag har ju mina favorittjejer i nian, och det är inga andra än Hannah, Malin och min syster.

Malin Lundqvist har ju varit min gymkompis nu i början av året, och sen oktober 2008 har hon väl varit min ''bästakompis''. Vi har inte umgåtts så mycket bara vi, men eftersom du varit så mycket med min syster har vi ju träffats ganska mycket. Jag kommer sakna dig nu när du flyttar till piteå, för du är en sjukt bra person och du duger precis som du är! Så jag säger lycka till.

Hannah Kähler då, dig har jag inte umgåtts särskilt mycket med sådär, men på skolan har vi pratat och du är ju så sjukt trevlig och rolig! Emmas bästa kompis och min systers kompis också, du flyttar inte men det kommer bli tomt utan dina klappar på huvudet när du går förbi i korridorerna! Det är tur att du stannar i arjeplog, men lycka till på gymnasiet säger jag!

Syster. Vad kan jag ens säga? Vi har ju delat allt. Vi har gått igenom allt tillsammans. Personer har lämnat oss men vi har aldrig skiljts åt. Jag är ju din jobbiga lillasyster, och vem ska jag nu slå med frusna billys när jag blir arg? Vem ska jag gå in till på kvällarna? Vem känner mig bättre än vad du känner mig? Jag vet att vi bråkar, det är ju det syskon gör. Men jag tror inte du kan fatta hur mycket du faktiskt betyder även om jag hatar dig! Du är ju bäst, du är ju min andra halva. Vi är ju så lika, vi är ju systrar. Tack för dom 15 åren vi bott tillsammans, dom har varit hemska och underbara. Vi har ju stått tillsammans i alla väder. Vi har sett regnet falla och hört åskan dundra. Just nu finner jag inte ord på hur mycket jag kommer sakna dig och jag vet att du också kommer sakna mig. Slutet är inte här än, det är imorgon du går ut nian och det är senare i sommar du flyttar. Men dumma äckliga Pernilla, det kommer alltid vara vi. För bandet som vi har har ingen annan. Systrar kommer vi alltid vara och jag älskar dig. Lycka till att hitta ett place i Luleå och lycka till på gymnasiet. Men jag är inte långt bakom dig, så vänta bara.. ;)Och jag måste bara säga att det finns så många andra roliga, fina och snälla flickor i nian. Men dom ovanstående känner jag bäst och dom är mina favoriter. Men det kommer bli tomt utan niorna, så jag vill verkligen önska ALLA lycka till. Och ja, jag sa ALLA.


En sak jag hatar.

Nu när jag ändå har lite tid innan jag ska dra mot skolan så kan jag ju skriva av mig lite om en av de vidrigaste sakerna jag vet, och det är personer som ljuger hela tiden. Jag hatar när folk ljuger om små saker som inte ens betyder något, när de vänder sanningen så att det blir helt fel och bara hittar på massa? För hur svårt är det egentligen att vara ärlig? Jag kan inte säga att allt jag säger är 100% ärligt, men 98% iallafall. Inte för att det här hade med hur ärlig jag är, men jag lovar er, jag tycker verkligen att det är vidrigt med dom som ljuger. Och ja, då menar jag det verkligen. Hur ska man kunna lita på någon som bara hittar på hela tiden? Det går ju knappt. Så svårt ska det inte vara att säga sanningen väl? Och borde inte allt bli sååå mycket lättare då man inte ljuger?

Det sägs ju att man kommer längst på ärlighet, men jag vettefan om det är sant. Men det är ändå så mycket bättre att vara ärlig!

Så alla ärliga förtjänar ett stort plus, och ni som ljuger kan skärpa er tycker jag. :)

Men det är faktiskt sant att det är svårt att hitta ärliga personer.


RSS 2.0
Bloggare