:D

Jag och Jennifer har varit och handlat till middagen nu, det blir ungsstekt kyckling, wokgrönsaker och någon potatis! MUMS! :) Amanda och Jennifer kommer hit sen någon gång, så ska vi fixa oss och laga middagen klart. Kvällen kommer bli awesome, för jag kommer vara med awesome brudar så det kan inte misslyckas. :) Vad mer kan jag säga? Det blir nog duschen för mig alldeles straz, sen får jag se vad jag ska fördriva 2 dryga timmar med..

Hoppas ni får en/ett (vad säger man?) trevlig valborgs, för det har jag tänkt ha. :)

Min uppsats om förintelsen.

Slänger upp min uppsats om förintelsen. Mamma ville läsa den och det kändes enkelt att slänga upp den här. Ni får självklart läsa den också om ni vill. :) Sen är jag gärna öppen för disskussion och jag hör gärna eran åsikt också, för sånt är alltid roligt. 

Förintelsen är något man fått höra om, någonting man läser i skolan och någonting man ska tänka på. Men frågan är ju om man verkligen tänker igenom det, om man tänker riktigt riktigt djupt. Det är så lätt att tänka - ''Nämen, det här är ju inte så farligt. Det händer ju inte mig.'' Så länge det inte rör en personligen är det enkelt att stöta bort det. Men som det stod i häftet vi fick låna av skolan så finns det ett namn bakom varje bränd kropp. Familjer, vänner, släktingar och andra älskade personer ansågs inte ha rätten att leva. Tänk om det varit jag? Jag kan inte ens uttrycka mig i ord hur vidrig jag tycker att förintelsen var och jag kan verkligen inte förstå hur något sådant kan inträffa. Eller? Världen är uppbyggd av osäkerhet. Rädsla att förlora det man har och det är så mycket enklare att vara ond än att vara god. Plågar man någon annan är deras smärta en slags garanti på att man själv har det bättre istället för att alla ska må bra. Avundsjukan tar ju också upp en stor del av det hela. Judarna var framgångsrika i tyskland, i tyskarnas land. Man är rädd att förlora vad man har, när man ser att några andra kanske till och med är bättre än en själv. Så istället för att uppskatta dem, så hatar man dem. Man är rädd för det som är olikt än själv och det ser jag inget konstigt med alls eftersom det är exakt så nu med. Vi alla är nog lite rädda för det som är olikt oss. Vi kanske tycker att det är obehagligt att inte veta vart vi har dem, och att inte veta vad de går för. Men vi kanske också är rädda för att dom ska ta över? Man själv är så rädd och osäker på att bli lämnad och förlora det man har att man gör vad som helst för att få ha det kvar, även om det kostar andra sån otroligt stor smärta och egentligen bara är sinnesjukt.

Det är inte meningen att en viss ras ska härska för isåfall skulle det inte finnas olika raser. Vi alla ska ha rätt att få leva, vi alla ska ha rätt att få vara dem vi är. Ingen ska få slå oss för att inte inte är som dem, det har ingen rätten att göra men vissa är så grymma att de tar sig rätten att göra det. Och till vilken nytta? Minskar folket så minskar ju allting. Men vi är ju bara människor, dumma, själviska, osäkra människor. Människan ska ju vara den smartaste varelsen på jorden och det kanske är det som gjort henne så osäker. Vi kanske blir osäkra av att tänka så mycket och därför hjärntvättas vi så lätt. Vi tror för lite på oss själva och därför blir det så mycket enklare att lita på någon annan även om vi vet att det är fel, fel, fel. För det kan väl inte vara så att folk kan ha olika mycket värde? Spelar rasen någon roll? Spelar våran utbildning roll?

Jag står brevid en kirurg. En av oss måste skjutas och folket får välja. Självklart väljer de att jag ska skjutas. Men ingen vet ju hur vi har det ställt, kirurgen som får leva pågrund av sin kunskap kanske inte har några att komma hem till medans jag har det. Fler kanske kommer att sakna mig, som ser helt obetydlig ut. Vi lever i ett samhälle där vi rangordnas i olika klasser även om vi förhoppningsvis fått höra under hela våran uppväxt att alla är lika mycket värda. Men då frågar jag mig, hur kan vi säga att alla är lika mycket värda när männen tjänar mer än kvinnor även om de utför exakt samma arbete? Jag tycker inte att det ska vara så, jag tycker faktiskt att vi alla ska vara lika mycket värda. Vi borde inte göra skillnader på raser, olika sexualiteter eller könsdiskriminera. Vissa får allt, men andra får inget. Stadsministern står brevid min bästa vän och jag är tvungen att välja vem av dem som ska få fortsätta leva. Självklart låter jag min bästa vän leva, även om hon inte har stor betydelse för samhället. Vi alla värdesätter ju folk olika, vi skiljer på främlingar och våra nära. Samma sak är det väl med sitt folk, man känner band till de av samma ras som en själv. Men det betyder ju inte att de andra är mindre värda i allmänhet bara för att vi värdesätter folket olika. Alla har sin plats i samhället och om man inte har någon så tycker jag att man förtjänar en. Jag tycker att det är synd att judarna inte har något eget land, för jag tycker att alla folkslag förtjänar en plats på den här jorden där de kan leva och känna att de hör hemma. Men den här principen handlar inte heller bara om ras utan i alla kategorier. En utbildad kock gör inte någon nytta hos veterinären och någon som inte kan spela instrument hör inte heller hemma på scenen med en gitarr i famnen.

Skulle vi alla bli mer säkra på oss själva och lita på att vi duger som vi är skulle världen bli mycket bättre. Det handlar om att våga släppa taget om sin avundsjuka och släppa fram det andra folket. Jag menar inte att man ska stå i bakgrunden, utan att man kan stå där framme men även göra plats åt andra. Sen måste man också tänka på att man inte kan vara bäst, inte på allting iallafall, man måste hitta sitt hem. Man måste ta reda på sina starka och svaga sidor så man vet vart man står. Vi alla har talanger, vi måste bara lära oss att använda dem på rätt sätt. Vi måste verkligen börja tro på oss själva istället för att trycka ner andra och försöka göra världen sämre för andra. Det är ingen långvarig garanti på att vi alltid kommer ha det bättre. Priset för att vi ska tillhöra ska inte behöva vara någon annans smärta. Vill vi verkligen att någon ska behöva plågas för att vi ska få våran plats på jorden? Står vi verkligen i rampljuset då och inte bara på toppen av ett isberg? Och vem var det egentligen som sa att någon annan skulle ha mer rätt än dig när vi så många gånger fått höra det uttjatade uttrycket ''alla är lika mycket värda''?

När jag ser samhället som jag önskar att det skulle vara så är alla lika mycket värda oavsett ras, sexualitet eller kön. Vi alla har rätten att vara dem vi är och det är ingen som klankar ner på oss för detta. Ingen är osäker att förlora sin plats för de vet att de duger. Självförtroende och självkänsla sägs vara så viktig för en själv och det är ju klart att den är det. Men faktum är att det är mer viktigt än vi kanske anar. Hade vi alla självförtroendet och självkänslan skulle det inte behöva uppstå så mycket hemska saker. För vi skulle ju veta, vi skulle veta det där som något hela tiden försöker intala oss. Vi skulle veta att vi duger precis som vi är och att ingen har rätten att trycka ner oss.

Å andra sidan så tycker jag att man kan sänka sitt egna värde genom att förstöra livet för andra människor. Det vill säga, misshandla, våldta och dylikt. Eller till och med döda. För har man gjort en människa så illa är det inte säkert att de någonsin kommer kunna reparera sig och må bra igen. Jag vet inte hur jag ska uttala mig om så grymma saker, för samtidigt förtjänar man ju en andra chans. I vissa tillfällen. Men endel har gjort så ont att jag verkligen inte tycker att de förtjänar att leva. För hade någon gett Hitler och hans män en andra chans hade det bara varit galet. Men vart går gränsen då? När förtjänar man fortfarande en andra chans? Med varje sak jag kommer fram till frågar jag mig själv något mer.

Nej, jag blir bara förvirrad av att tänka så mycket och jag måste försöka avrunda det här på något sätt. En säkrare värld är vad vi behöver, en värld där vi lyssnar på oss själva men även på andra. En värld med mer samarbete och mindre avundsjuka. En värld där vi behandlar varandra väl och en värld där vi alla hittar hem. I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen, glöm aldrig bort det.

Letting it be known you're not impressed.

Egentligen tycker jag inte alls om att det måste vara såhär. Fast det skulle jag aldrig säga.

Say it right.


Hårfärgning på både mig och Jennifer - CHECK
Varit på medan och tittat på Zilenze(Annica, Tobbes och några flers band. Vet inte vilka eftersom man nästan bara ser Annica och Tobbe..) - CHECK

Så det där är väl kortfattat vad jag har gjort idag efter skolan. Jag får ju absolut inte glömma det självklara kalles häng som alltid intäffar på fredagar när vi slutat skolan. Efter det så kom Jennifer som jag inte träffat på sjukt länge eftersom hon varit i thailand hit. Jag fick en sen födelsedagspresent, nämligen tröjan på bilden. Blir man inte glad bara av att se den? Så jag tackar Jennifer/Pepparkakan sjukt mycket för den! :) Som jag saknat den bruden. ♥ Och jag blev även sugen på löshår. Fast nä. Det är inte jag.. Jag tror jag måste tänka som jag gjorde innan jag kände på hur lent det var - det är äckligt att sätta i någon annans hår i sitt hår det är äckligt att sätta i någon annans hår i sitt hår det är äckligt att sätta i någon annans hår i sitt hår. Fan, det funkar inte, så då får jag helt enkelt bara tänka som det faktiskt är, att jag inte har råd.. Sen måste jag säga att det var kul att se Zilenze, för annars har jag ju bara sett när dom repat. Men Annicas solosång var helt klart bäst, så sjukt fint.

Fredag!

Guten morgen! Jag har nyss ställt in min gröt i micron så nu sitter jag och väntar på den. Jag sov faktiskt till halv 7 imorse. Alltså, jag låg kvar tills dess, vem som helst som vet om när mitt alarm är ställt vet ju att jag inte på allvar skulle ställa alarmet så sent. Förresten är det riktigt gott att ta mjölk, lite honung och en skvätt grädde på gröten. Det är mycket godare än sylt. Idag ska vi få se hur det gick på våra uppsatser om förintelsen på skolan, sen hoppas jag att vi får se den där mongolida serien på engelskan. Men mest av allt längtar jag till helgen! :D ♥

Bitch

Det brann jävlart för mig imorse. Jag latade mig här inne och sen kom jag på att jag var tvungen att ta ut Bixi. Och visst, det har jag inget problem med. Men sen kom en jävla kärring med 2 hundar varav en var lös och sprang fram till Bixi. Och äckelkärringen som hade hunden stod enbart och skrek på sin hund, kom inte och plockade upp den eller något och sen bad hon inte ens om ursäkt.. Fyfan vad jag blev arg. Kan man inte ha kontroll över sina hundar så kopplar man dom. Jag skulle aldrig springa omkring med Bixi lös inne i samhället när jag vet att hon mer än gärna springer till andra hundar/folk. Och okej, om det hade hänt en gång. Men det där är inte första gången samma hund kommer fram till Bixi. Den där störda kärringen borde lära sig att koppla hunden, och be om ursäkt. Hur jävla svårt kan det vara? Jag kan ju lugnt säga att jag inte hade brunnit lika mycket om hon sagt det lilla ordet ursäka. Men det gör hon inte, utan hon skriker bara på hunden och låtsats som att man inte finns.

failure


Jag skulle visa hur fina mina örhängen är, men så var håret ivägen istället. Så istället för att visa dom får jag väl säga att jag har kommit på vilken världens bästa hårprodukt är, nämligen Loreal playball caramell slick! Kostar 150;- på lyko. Tar man den i blött hår och skippar att torka med hårtork och plattar sen får man MJUKT hår med versaler. Skojar inte. :)

svammel

Då jag kollar på klockan och ser hur lite den är inser jag hur lite jag egentligen har att göra. Jag orkar inte gå ut och gå. Jag vill inte kika på det gamla nationella prov vi har fått hem. Jag gruvar mig faktiskt inför matten. Så sjukt jobbigt. Jag orkar inte mer skola! Jag blev besviken då vi fick höra att det var 7 veckor kvara. 7 jävla veckor. Jag jobbar som om det vore den sista. Och jag vet inte varför jag är så skoltrött. Har väntat länge nu på att det ska gå över.. Men det är som att jag bara vill somna när jag sitter i skolan. Speciellt på matten, som förut var mitt bästa ämne. Det enda jag vill göra är typ att köpa saker.  Jag har hittat världens finaste sjal, en bikini, jackor, klänningar, tröjor, byxor, skor och så vidare.. Men räcker pengarna? Inte det. Ibland önskar jag att jag hade en rik pappa som kunde betala allt åt mig.. :P Fast ärligt talat så hade jag varit nöjd om han bara hade levt. Klockan är bara tjugo över fem nu. Vad ska jag göra egentligen? Jag kanske borde städa inför helgen. Läggan ser ut som en svinstia. Och jag är sjukt rastlös. Så nu ska jag sluta svamla åt er och göra något vettigt.

Ett bevis på vänskap.


Titta på min hals. Ser ni mitt nya fiiina halsband? Det har EmmisPemmis gjort till mig, som ett bevis på våran vänskap. Jag gjorde även ett till henne. Och jag måste säga att det jag gav henne blev riktigt fint. ;) Båda halsbanden blev sjukt lyckade.. HAHAHA, nej. Men vi höll på att skratta ihjäl oss för att dom är så jäkla fula. Så korta. För vem vill ha ett halsband som sitter slickat runt halsen? :D Men ja, isåfall beskriver den ju min och Emmas relation till varandra bra, nämligen S-T-Ö-R-T men jävligt A-W-E-S-O-M-E.

Tisdag.. Nej, onsdag.

Jag tänkte att det var tisdag, bara för att vi började skolan på en tisdag och det är andra skoldagen idag. Och det märks verkligen att jag ätit på tok för mycket under lovet. Känner mig som världens klump. Nu måste jag fan ta mina kära vänner och börja träna. Nej, jag klarar inte av att göra något ensam. Huvva, inte bra. Igår fick jag mina nya kläder. Eller, kläder och kläder. Det var en tröja, ett par skor och en väska. Men jag ångrar inget av köpen, gillar allt starkt. :) Idag ser jag ut som en nybliven mamma. Både till kroppen och kläderna. Det blir ingen idrott för mig heller idag, jag känner min lite krasslig. Dels har väl inte min gamla stukning läkt och sen så är jag snorig.

Nu ska jag bege mig, ha det fint! :)

Jackor.


Jag har lyckats bli kär i två jackor för skampriser. Den svarta kostar 195;- och den beiga kostar 250;-. Den svarta är skinn, den beiga är mocka. Jag vill ha båda, men jag kan bara köpa en, så nu får ni hjälpa mig lite. Vilken tycker ni? :)

Back to school.

Usch och blä vad jag är trött, jag känner verkligen inte för att fara till skolan idag. Min säng ser sådär extra skön ut som den gör varenda morgon innan man ska gå till skolan.. Men det är bara att hålla ut, snart är det ju sommar! Jag sitter iallafall och kikar på kläder nu och jag säker på vad jag ska ha för klänning till skolavslutningen, så det är väl bäst att jag beställer hem den snart och ser att den är bra. Det är ju aldrig fel att vara ute i god tid. ;) Jag hittade även en kort skinnjacka som jag funderar på att köpa. Men om någon vet av en sida med fina skinn och mocka jackor är det bara att skicka, för helst av allt vill jag ha en mockajacka. :)


Tillbaka i läggan!

Nu är jag tillbaka i arjeplog igen. Som ni vet så har jag ju varit i jutis. Men det har bara varit skönt, huset börjar bli riktigt fint, men det känns inte alls som det hus det en gång var. Men det kanske är lika bra, att rensa bort gammalt och gå vidare. Badrummet är riktigt fint och vardagsrummet blev helt okej. Hallen är också mysig! Längtar riktigt mycket tills mitt rum är fit for fight. Emma, Jasmin och Amanda sov hos mig inatt också. Det var mysigt att ha folk i huset och det var mer än tur att jag hade sovsällskap för jag är värsta rädd för the grudge nu. När jag sov hos Emma så såg vi den. Och en annan vidrig film. En sak som är säker är att Helena inte tål sånt. Nej fy, varför började jag ens skriva om det? Jag sover ju ensam inatt också. DUMT AV MIG! Jaja, snart blir det sängen för imorgon börjar skolan igen. Hoppas ni har det bra, för det har jag. :)


Silverstein ♥

Silverstein måste vara det band som har starkast och finast texter!

Silverstein – Smashed Into Pieces
- I rather die than have to see your smile.
And if my lungs still let me breathe, would you be there for me?

Silverstein – Call It Karma
- You call it fate, I call it karma.

Silverstein – Broken Stars
- I never fail at failing all your tests.
Don't be so proud cause your still so scared to be alone.

Silverstein – I Knew I Couldn't Trust You
- I promise you I allways be there, but that couldn't be less true
It's the worst thing I could do.


Silverstein – Replace You (Acoustic)
- I said I never walk away, but I'm not able to stay.

Så jävla bra. ♥


Picture


You call it fate, I call it karma.

Don't be so proud, cause you're still so scared to be alone.

I jutis har vi sommar!


Rapsolja, bikini och sol. Nu går vi ut på taket! :D

Lemmel


Det är verkligen ett lemmelår i år. Igår när jag och Amanda var ute och gick så såg vi typ 7 lemmlar.. Och dom är ju som roliga också, dom skriker hela tiden och tror att man blir rädd. Eller så skriker dom för att dom är rädda. Jag vet inte, men dom är ju rätt söta. Som små hamstrar. Hihi. :)

PARTY!


Hey, I lost everything!


Eller nej, rubriken stämmer inte. Jag är ju med mina flickor i juhtas. Men däremot är mitt vänstra öga rött, dock höger på bilden. Och det syns. Det kliar. Snart ska vi nog tillbaka till byastugan också där det är paltmiddag. Sandra ska typ städa eller något sånt.

Smile in your sleep.

Nu ska jag krypa till kojs efter en härligdag. Dryg bussresa, men skönt att vara hemma. Jag gillar sällskapet. Det är mycket folk i huset nu också. Jag trodde att jag skulle vilja kräkas åt det, men sanningen är att jag tycker att det är helt okej. Det trodde jag inte om mig själv.. Vi åt middag ute i kåtan, skrattade lite åt fula saker. Ibland borde man inte ha sån glappkäft. Jag förvånades över att Amandas käft var sådär glapp också. Pernilla berättade om världens mest piercade kvinna, som tydligen hade 500 underlivpiercingar. Och så säger Amanda, framför alla (min mamma, min mammas gubbe, min mammas gubbes dotter, Pernilla, Pernillas pojkvän, jag och Emma) ''Alltså.. Borde man inte typ få orgasm av att gå i en trappa då?'' Sen berättade jag om min drömtatuering. Båda dom sakerna var tydligen riktigt roliga också. Men jag gillar såna där slappa stunder, då man inte skäms eller nånting. Då man kan fula sig utan att tycka att det var pinsamt. Nä, god mat, bra sällskap och allt. Det stavas bara perfect. Kvällen fick ett fint avslut med en promenad till aspnäs där Ola gjorde upp en eld som vi satt vid, tills vi började gå tillbaka till jutis. Och nu sitter vi här, eller ja, Amanda ligger i sängen. Och snart ska jag krypa ner brevid.
luleyoooDet blev lite snålt med bilder från luleå, men dom där 3 får duga för tillfället. Det kommer väl någon fler efter att jag laddat in bilderna från Amandas kamera men det kan jag inte göra förens jag är i arjeplog då min kamerasladd är där. :)

Vad kan jag egentligen säga om luleåtrippen? :) Det var grymt skönt att komma bort och Amandas kusin+hennes kompis är sjukt söta fast kanske lite irriterande ibland.. Men så är ju ungar, men det bra väger helt klart över för dom är såna glädjespridare! Vill ha en lillasyster/bror. Det hade varit så awesome. Nåja, jag köpte en t-shirt, en BH, örhängen, ett halsband, läppglans, ny foundation och en näspiercing.

Jag köpte ett kors trots att jag egentligen är emot att missbruka symboler. Det känns liksom fel att bära ett kors när jag inte kan stå för korsets betydelse. Jag är ju inte troende.

Och näspiercingen.. Hehe, vet inte ens om jag borde dra den historien. Den är lite äcklig. Den är iallafall sjukt tunn så den sitter inte så bra och när jag råkade röra min näsa i bussen så åkte den ut. Surt tyckte jag, eftersom dom är dyra för att vara en sån liten grej. Men sen accepterade jag det. Och när vi var i arvidsjaur hostade jag till och kände att jag fick något äckel i munnen. Trodde det var en sån där vidrig varklump eller något. Men det var näspiercingen. HAHA, så jag hade alltså lyckats dra upp den i näsan.. Hehe. Trodde den försvann för att det inte var meningen att jag ska ha en blå näspiercing. Tycker ju egentligen inte ens att det är speciellt snyggt. Men nu har jag den iaf! Lite äckligt. Eller mycket äckligt men men..

That's how we do it in jutis!


Tur att vi båda har det rätta utseendet iallafall. :)

Fortfarande i luleå..

Alltså, jag tror att jag fortfarande är mätt av gårdagens mat. För gårdagen såg ju ut såhär ungefär: Kliva upp klockan 5, äta havregrynsgröt och åka buss. Bussresan tar väl ungefär 4 timmar. Och när vi kom fram var jag hungrig. Men då gick vi ju såklart på stan ett tag, sen käkade vi på Baan Thai och ja. Friterad kyckling och pizza. I MASSOR. Lite senare drack vi en milkshake. Och till middag blev det pizza. Jag trodde att jag skulle avlida. Det gjorde ont i benet av all tyngd.. Eller så gjorde det ont för att vi hade gått så mycket under dagen. Haha, vad vet jag? Men men.. Jag får ju inte glömma godiset heller. Och jag vet inte varför jag skriver det här? Jag har väl chockat mig själv med att jag ens kunde äta så mycket. Jag lär iallafall inte vara hungrig någonting resten av veckan. Eller nästa vecka heller för den delen. Men det är ju bra, att man laddat upp alltså. Snart går bussen hemåt, vi tog ju inte den där supertidiga bussen. Den gick liksom 20 i 6 och vi skulle vara hemma halv 1. 7 fucking timmar på en buss? Nej tack. Så vi åker om en timma istället ungefär. Det blir bättre. Och när vi kommit hem bär det av mot jutis. Amanda ska också följa! :D HIHI.

Men, tack för mig. För den här gången alltså.

skriv på pappret ja eller nej.

Nu sitter jag och Amanda hos Amandas moster i luleå. Vi har fått massvis med brev av Amandas lillkusin och hennes kompis.. Nu undrar dom om vi kan förlåta dom, och vi ska skriva ja eller nej på baksidan av pappret. Alltså HAHA, dom är bara för söta. Men det är fint här i luleå iaf! Dryg bussresa hem imorgon, då kanske jag visar vad jag köpt också. Jag har inte tid att blogga för jag och Amanda är ju ganska upptagna, hehe ;)

Vi har också kramat bäbis. Den är jätte fin!

-

Att inte kunna känna någon trygghet alls är fan läskigt. Varför lyssnade jag aldrig på det som sas? Men jag antar att man lär sig bäst av sina egna misstag. Det måste vara så, så jag kanske borde försöka se på saker positivt. Men det är fan inte lätt, för jag kvävs snart i mig själv.

Hade nästan glömt.


Gillar min fokuserade blick då jag är 355 meter kortare än Amanda. ''Nu känn du he gör lite ont!'' ''NUUUU SÄTT IN ÖRHÄNGET!!!!''

Paniken över att jag sitter fast och mitt ''AJJÖÖÖÖÖÖ, mamma jag sitter fast. :(''

Ja, jag hade nästan glömt. Ljuvlig tid då livet gick ut på att göra hål i öronen, hehe.

Godmorgon.

Godmorgon världen! Jag och Sandra låg och halvsov ganska länge igår, och sen så sov jag. Fyfan vad irriterande det är att få sms då man ska sova. Iaf med min smssignal. Låter typ som ett brandlarm. Men nu är jag vaken iallafall, även fast jag vaknade där vid 05:47 osv.. Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag ska iallafall prata med mamma och se om hon kan skjutsa mig in till arjeplog. Jag ska ju kanske åka till luleå imorgon med Amanda och Emma. Så därför behöver jag komma mig in till arjeplog idag. :) Mamma och en granne håller på att tapetsera i vardagsrummet nu. Det kommer bli så fint i huset när det är färdigt! :)

Nu ska jag dra på mig nå kläder och sen är det bara ut och kut. Nej, men ut och gå med Bixi iaf.


You lied through your teeth.

Åh, jag blir seriöst galen. Det blåser ute och fönstret smäller och smäller för att jag öppnade det. Har jag det inte öppet får jag värmeslag, men när det smäller så vill jag fan bara rycka lös fönstret, krossa det, stå och stampa på glaset med bara fötter utan att ens reagera på allt blod. Fan vad äckligt. MEN JAG BLIR GALEN! Nu stänger jag fönstret. Punkt. Sen ska jag försöka lugna ner mig. Hehe.

Jutis.

Jag sitter i jutis, i mitt rum. Min dator står på ett blått plåtbord och jag sitter i sängen. Inte den bekvämaste anordningen törs jag lova. Förresten är det här bordet pappas medicinbord. Ja, alltså, när han var sjuk så stod hans alla 395 mediciner på det här bordet. Fast då stod självklart inte bordet i mitt rum. Utan där nere, där han och mamma sov. Idag har jag inte gjort någonting, men det är väl inte så konstigt eftersom klockan inte är mycket. Igår invigde vi våran fritös! Det blev friterad kyckling med ris, och sen friterad banan med glass. Jävligt gott! :) Jag ska gifta mig med en fritös när jag blir äldre.. Fast kanske inte. Det krånglade lite med mitt internet igår också, men som ni ser så har jag internet nu. Och under tiden det inte funkade kollade jag och Sandra på bilder. Jag ska nog förresten höra av mig till henne snart och se vad hon håller på med. Men först måste jag ju visa världens vackraste bild på mig och min fru.

Silverstein – Replace You (Acoustic)

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

Cascada – How Do You Do - Dance Radio Edit

Silverstein – Smile In Your Sleep

Mohombi – Coconut Tree

Jessie J – Nobody's Perfect

Silverstein – I Knew I Couldn't Trust You

Things get better, do whatever!

Godmorgon allihopa. Jag har mycket friskare idag kan jag ju säga er, och just nu sitter jag och laddar upp musik inför jutis. Ja, förmodligen ska jag till jutis idag. Och nu spelar jag in musik från spotify. Mycket bättre än att ladda ner har jag fått för mig, inga risker för virus eller något. Och nej, jag spelar inte in med mobilen utan med datorn, från ljudkortet. Så man får låtarna precis som att man laddat ner dom. :) Lite svårt dock att hitta musik eftersom jag nött ut allt jag gillar, så jag fortsätter typ bara att nöta på det.. Annars så skiner solen idag, jag vill fota men det blir nog inte bra. Men innan jag gör något annat än att sitta här blir det att hoppa in i duschen.

VI HÖRS! :)

Dickste kind der welt


Okej, tyska övning eller något. Nej, men seriöst. Tillägnat alla som kallar er själva feta! :)
Sen kan man ju undra vad det är för fel på hennes mamma som beställer pizza till henne..?
Och jag undrar även om hon ens lever nu.. HUR KAN MAN ENS BLI SÅ FET!? Det är ju sinnessjukt.

We might not get tomorrow, and honestly, I hope so.

Jani.. Dagen, har gått åt till att göra ingenting alls faktiskt. Det kanske skulle ha varit skönt. Men jag tror att jag blivit sjuk eller något. Och då syftar jag inte på min bästa vän som heter sjuk på lovet, utan snarare det att jag inte trivs att vara ensam. Jag känner mig så sjukligt ensam hela tiden, jag vill typ ha någon vid min sida, jämt, jämt, jämt. Och det är inte alls likt mig, eftersom jag bor säkert 50% ensam så är jag ju van. Men nu, hallå!? Kom och rädda mig. Vad fan har hänt egentligen..?

Sen så är det nog dags att inse att det inte går att spola tillbaka tiden. För om det är något jag skulle vilja göra, så är det att spola tillbaka tiden. Göra om sakerna man gjort fel, tagit chanserna man aldrig tog och skippat allt det där dumma man gjorde. Men sanningen är ju, att hur mycket man än tänker så så går det ju inte att ändra på. Vi kan påverka våran framtid, men det förflutna kommer inte att ändras. Men jag önskar att det inte var sant. Men det är väl bara gå vidare och acceptera. Sen är det kanske dags att inse att det inte är någon idé med alla försök man gör. Att det bästa kanske är att strunta i allt.

Och första maj har man ingen spotify heller, eller inte det spotify man är van med. Men jag har fan kommit på att det inte lönar sig att klaga. Antingen så betalar man och ser glad ut, eller så surar man utan någon mening. Och jag är nästan säker på att jag kommer betala, för det finns ju en variant som kostar 50;- vilket inte är någonting för nästan obegränsad musik. Typ ät en pizza mindre i månaden eller något, det är fan musiken värd.

Det här var väl dagens svammel för min del, nu ska jag försätta med det jag gör. Dunka musik och göra ingenting. Puss.

Tidsfördriv.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?: Palla, den ligger vid sängen och jag hade inte tänkt ställa mig upp. :)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?: Air.
3. Vad var det senaste du såg på TV?: Jag tror att alla som läser min blogg vet att jag inte kollar på tv. ALDRIG.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 21.17..?
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu: I need a doctor och lite prat från köket.
6. När var du senast utomhus, vad gjorde du då?: Jag gick in i lägenheten..
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?: Bloggar. Annars hade jag inte ens hittat denna.
8. Vad har du på dig?: Jeans och linne.
9. När skrattade du senast?: Idag när Pernilla och hennes kompisar var dumma mot mig.
10. Vad finns på väggarna i rummet du är i nu: En Hello Kitty affish, en teckning, en nallebjörn, två speglar.
11. Har du sett något konstigt på sistone?: Yeah.
12. Vilken var den senaste film du såg?: Wild child.. Eller nej, det var ju någon annan som inte ens var värd att lägga på minnet.
13. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?: Kläder!
14. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: Jag vet väl inte vad dom inte vet, men dom vet nog inte mycket alls antar jag. Och om jag nu ska berätta, så vill jag nog först och främst ha en anledning till att berätta. :)
15. Om du kunde förändra EN sak här i världen, vad skulle det vara?: Hm, svartsjuka kanske?
16. Tycker du om att dansa?: Flumdans till Pina Colada Boy med mina tjejor, kan inte bli bättre.
17. George Bush?: Va?
18. Vad skulle din barn heta, pojke resp. flicka? Algot och Maxine :D
19. Vad vill du att gud ska säga då du kommer till pärleporten?: Vad är pärleporten?

Arvidsjaur


Nu bär det av mot arvidsjaur för att shoppa på dollar (haha ;)), hämta min syster som kommer med bussen från luleyo och sen äta! Jag skulle nyss säga att det var längesen jag var i arvidjsaur, men det var det ju inte. Det var bara längesen jag var någon annanstans då det inte hade med skolan att göra. Det var fan när jag var hos Pernilla i luleå i januari!? Hallå, varför sitter jag bara här?

Nu ska jag sätta på mig sockar, skor, ta sommarjobbspapper och en film och sen fara!
Pussen

Stackars stackars mig. :(

Jag började fan grina när jag vaknade imorse, så ont har jag. Och dom som känner mig vet att jag inte är den första som säger något om smärta. Men fy satan vad ont det gjorde, jag kunde typ inte finnas. Plus att jag tror att jag feberyrade lite också, för jag var ju knappt vaken då jag började grina. Haha. Men som ni kanske förstår så är jag inte i skolan idag, jag har varit ute och gått med Bixi en liten sväng men det var branå jobbigt. Allt är jobbigt. Det kanske känns bättre om jag äter lite? Jag får väl göra ett försök.

Bjussar på en bild på någon random vettskrämd tjej.

natti

Godkväll allihopa.
Här sitter jag och snorar och snart är väl all min hud under näsan borta. Överdrift, som vanligt. Men det svider. Jag vill verkligen inte vara sjuk.. Jag har ju funderat mycket på om jag verkligen borde fara till rappatjärn och så vidare, men jag har bestämt mig nu. Det borde jag inte, jag är alldeles för sjuk plus att jag inte ens har några täckisar! Och jag vet inte, det kanske är nödvändigt? Jag hade då det förra året där. Nej men, för min egna skull så ska jag stanna hemma imorgon. :) Och det har jag bestämt NU.

GNIGHT


Giftig.


Om inte annat så är tungpiercing en bra leksak då man har tråkigt. Och jag MÅSTE beställa blackline(svarta för er som inte förstod..) percingar till både öra och tunga. Så jävla snyggt. :)

Säg aldrig aldrig.

Det kom verkligen som en chock att jag är preliminärt(stavning?) intagen på samhälls här i arjeplog! Eller inte, det var ju liksom självklart. Fan vad tråkigt att jag inte sökt någon mer stans. :( Jag går hela tiden och grubblar på om jag verkligen gjorde rätt val, för det kändes så jävla rätt tidigare. Men i nuläget är det ju samhälls jag vill gå, med den här inriktningen. Och jag har inte tänkt dö än, det kommer ju ett nytt år. Och då kanske jag vet bättre, för alla säger ju att det inte är lönt att fly bort från alla problem. Nåja, lyckas jag få en lägenhet blir allt awesome. Och nej, då tänker jag inte alls leva rövarn. Jag är ju en skötsam, snäll, oskyldig liten flicka. Jag vet faktiskt inte vad jag ville få ut av det där? Kanske att mitt hår luktar salt och att jag ska locka det eller något, för mitt beroende kommer snart hit och då ska vi gå ut och gå med våra kameror. Jag vill ha hennes kamera, den är grym. Inte min. Men när min var ny var den mer än bäst. Min älskade Nikon D40, jag är nog lite fäst vid den trots allt. Fast D3000 är rätt lik min, så det är därför jag vill ha en sån. Baby. Tänk att jag var fotointresserad..? No shit alltså. KNASIGT. Vart tog det vägen? Jag måste typ ha tappat en liten bit av mig själv någonstans. Och plockat upp andra bitar. Och byggt upp en helt annan värld. Lite coolt ändå, för om vi går tillbaka tills då jag gick i 7an trodde jag nog aldrig att jag skulle vara så som jag är nu. Man vet ju aldrig vad som händer. Och man ska aldrig säga aldrig. Förvånar inte ni er själva också? Och när jag var inlagd på sjukhuset i uppsala X antal gånger så var jag ju bomb säker på att jag skulle gå skola där sen. Till och med gymnasiet. Men det blåste ju bort. Jag gillade ju till och med att vara inlagd på det där jävla sjukhuset och jag gillade att få kallelser dit bara för att jag älskade staden så mycket. Fina, fina uppsala. Där vill jag bo någon gång. Fast jag tror nästan att göteborg är finare än uppsala? Jag gillar iallafall inte stockholm, jag är för mycket bonde för ett sånt ställe. Och förresten kanske det är dags för mig att besöka malmö snart? Det har jag ju sagt att jag ska göra i flera år. Jag har ju ganska många kompisar där när jag väl tänker efter, inte för att jag har så bra kontakt med dem fortfarande, men iallafall. Jag har ju haft kontakt med dom länge nu. Kanske till och med från 2006? Eller 2007? 4 år minst. Jag har till och med varit i åmål men inte i malmö!? Men malmö är ju så jävla långt borta.. Och vad ska jag göra i sommar egentligen? Jag har nyss fyllt i sommarjobbsansökan. Får väl se hur det går med den. Och sen då. Vad fan ska jag göra? Vad fan ska hända med mig? Det blir ju aldrig som man tror, men man ska aldrig säga aldrig.. Nu svamlar jag för mycket, nu ska jag koppla in locktången eftersom det absolut segaste man kan göra är att locka håret.

Ha det absolut fucking bäst!

Och det här är min absolut finaste bild från min fotointresserade tid. Eller, det är nog den finaste bilden jag tagit överhuvudtaget. Det är typ en riktig R.I.P bild. Så jävla fridfull, fin och .. Bara min! Fan, nu skröt jag också..

How do you do

Okej, nationella gick som det gick. Vad annars? Jag gillade inte ramarna. Sen var det chill på skolan resten av dagen som gällde, eftersom vi inte hade någon mer lektion innan lunch. Och efter lunchen var det bara svenska och slöjd kvar. Efter skolan stack jag, Emma och Jasmin hem till mig och satt på ballkongen. Nu är jag med Amanda, och vi testar hela min garderob.. Vilket är lika intressant som.. nej, jag vet inte vad. Och sen blir det väl att gå och lägga sig om jag ens gör det. HARE BÄST! :)

Nobody said it was easy

Godmorgon världen.
Här sitter jag och hostar. Jag har liksom irriterande ont i halsen, det kliar. Och det är ju inte precis som att man kör ner handen i halsen och river upp den. Och förresten skulle det ändå bara vara äckligt. Te hjälper inte särskilt mycket. Men det är inte det enda irritationsobjektet som jag stött på såhär på morgonen. Jaja, snart ska jag väl borsta tänderna och sen är det väl bara att börja pallra sig till skolan för att ha nationella i engelska. Det är uppsatsskrivning som gäller idag. Det får gå som det går, jag ska ju ändå gå kvar i arjeplog. Usch, fattar inte att jag stannar i dumma jävla arjeplog.. Jaja, idag är det sista ''riktiga'', dom två resterande är ju friluftsdagar. Snöskulpturbygge imorgon, med vilken snö undrar jag. Och på fredag är det rappatjärn som gäller. Om inte lilla Helenis känner sig alldelles för sjuklat.


Snart mitt! :D


Hihi.

Alltså Annica, keep on, du är ju nästan lika bra som Rebecca Black! Friday är bara snäppet bättre. ;)

Nej.. jag bara skojade! :D Tror jag ska lägga upp när jag sjunger också, så kan vi fortsätta våran tävling.. Eller?

Hjärtskärande.


Playground school bell rings again,
Rain clouds come to play again,
Has no one told you she's not breathing?
Hello, I'm your mind giving you someone to talk to,
Hello...

If I smile and don't believe,
Soon I know I'll wake from this dream,
Don't try to fix me, I'm not broken,
Hello, I'm the lie, living for you so you can hide,
I don´t cry...

Suddenly I know I'm not sleeping,
Hello, I'm still here,
All that's left of yesterday...

Så jävla fint och gripande.

Tisdag

Idag har jag legat och sovit halva dagen, gått en liten promenad med Bixan och nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza till mig! Jag har även fått min nya jacka, och ja, den var fin men kanske lite stor, så tur det inte ska vara nån tight jacka iaf. :) Jag har diskat halva köket alldelles nyss, eller inte ens halva. Så jävligt är det, jag borde verkligen ta tag i livet och göra något, röja upp här hemma och .. inte vet jag, ut och kut eller något. Fast nja. Det suger iallafall att vara sjuk. Det är nog den klassiska vårförkylningen. Jag taggar iallafall som fan till lovet, till att få sova ut och bara vara hemma. Plus att Pernilla kommer hem då. Det som suger lite är att det typ inte går att köra skoter, det är ju inte så mycket snö kvar. Men annars så. Nu kom jag på att jag ska planera in ett lan med Sandra på lovet.. ;) Det blir ju aldrig fel!

Nu svamlar jag bara, och mamma kommer snart! Haa det! :)

Has no one told you she's not breathing?

Åh, jag är så extremt trött nu. Jag somnade lite då Amanda var här. Fan vad Helena är dum alltså! Nej men, jag somnar jämt då Amanda är här. Men ingenting går ju upp mot Jasmin som började svamla med mig då hon hade somnar i min säng. Haha, inte vackert alltså. Förresten har jag klickat hem ett par skor, en tröja och en väska! Kanske visar imorgon, det var iallafall inga fula saker. Men just nu känner jag inte för något annat än att sova.

Mindfuck.


Hahaha, vad fan är det här?
Nej, nu sätter jag på min mest dugliga lista för tillfället istället -> Silverstein och annat bra skit.

Vårkänslor.
Fredags update lite för sent.

Nationella igår gick ganska bra, hoppas jag på iallafall! Men det kändes inte heldumt. Och jag fick faktiskt G på matten. Blev förvånad faktiskt, eftersom det gick så pass dåligt. Vi fick även veta vad vi fick på svenska nationella uppsatsen och gissa vad jag fick? MVG! :D Det blev jag faktiskt riktigt nöjd över. Och annars så har jag gjort illa min fot, så ena fotleden är tjock som satan..

HAHAHA, tur att man är en stor människa!

I can't believe

I said I'd never walk away, but I'm not able to stay.
I said I'd never leave this place, but I can't stay here.
To watch you fade and watch you change into someone I can't face.
I can't replace, I can't replace you.


Tagga nationella!

Eeeeey farao!
Nu sitter jag här och chillar och borstar tänderna, snart ska jag gå till självaste fucking skolan och ha fucking nationella i engelska. Det enda positiva med det är att man får ha kaRRa.. Okej, nu ska jag vara seriös istället. Vi ska ha nationella, både hör och läsförståelse om jag förstått allting rätt. Så det är vad hela förmiddagen går åt till. Efter skolan har jag ingen aning vad som händer, eller ingen aning var väl att ta i. Men jag är inte precis säker på något annat än att jag ska ta på mig sockar nu.

TSCHÜSS!

We're different.

Ännu en torsdag är bortgjord. Veckorna går snabbt som satiken. Jag har inte jobbat so, jag gör det imorgon, eller i helgen. Matteprovet gick rent åt helvete. För en gångs skull går det åt helvete på riktigt. Riktigt åt jävla helvete. Skönt att 9an är slut snart då. Sen börjar gymnasiet. Jag vill inte vara kvar i arjeplog. Jag har inget mer att ge stället och stället har inget mer att ge mig. Det som en gång fanns är borta, tomt, finns inte mer. Ja, jag kan ju inte säga annat än att det suger, men det finns inget annat att göra än att acceptera och gå vidare. Men hur ska man kunna gå vidare i en håla som den här? Det hjälper inte att fly, men det hade förmodligen kunnat lätta lite på mitt hjärta. För stunden.

Vi kör på en dagens också...
Plus: Det där var en svår än..
Minus: Inget som jag kan komma på rätt upp och ner.
Låt: Katy Perry – E.T. (feat. Kanye West)
Kläder:
Strumpbyxor, svartlinne, blå skjorta och midjebälte.
Hur är ditt liv: Hm.
Vill ha: Oj, för mycket för att nämna.
Planer: Gå och lägga mig.
Dagens måste: Sova.
Händelse: Cykelturen med mina brudar. Eller mina bruschor kanske man säger. ;)
Saknad: Jennifer den jäveln.
Ser fram emot: Bättre tider.

What if.


What if nobody likes me
what if I don't succeed
What if I give it all that I've got
and I still don't got what they need
What if I don't get anywhere at all
Will I consider myself a failure
will I be that small

What if they don't like me
what if they think I'm a joke
What if they act nice to my face
But they hate me and I don't even know
What if they end up stabbing me in the back
Will I consider myself a failure or will I fight back

I'm gonna keep trying
getting denied just makes me want it more
I'll keep trying and each time push harder than before
I can't live my life always worried about what if
'Cause what if I die tomorrow
Then I never even lived...Godnatt!

Hahaha..

Haha! Idag pratade jag och Annica om ''våran tid'' och jag trodde verkligen att jag skulle dö. Så sjukt. Vi tävlade verkligen om allt. Om vem som hade mest saker, bäst saker och så vidare.. Men om man hade mer saker, eller dyrare så var man ändå dum i huvudet för då var man ju bortskämd. Vi skrattade även åt alla störda saker vi gjort. Som när vi hade ''grodfarm''. Jag hade två grodor inne i mitt rum, i ett plastakvarium. När jag kom hem från skolan frågade pappa mig om mina grodor, för det hade kommit en groda in i vardagsrummet när han satt och kollade på TV.. Haha. Sen har vi fångat humlor också, i en petflaska och skakat om den så att de blev yra sen la vi dom i hus vi byggt. Sjuka tjejer!


Snygg bild från klassresan i 6an, haha! Ja, Nintendo DS ingick säkert i våran eviga tävling. Jag kommer dock inte ihåg vem som hade sitt först. Kan det ha varit jag..?


Jag tyckte att det lät bra.


-

Jag säger samma sak igen.. Det är konstigt att allt jag gör är så himla hemskt, men det är okej att göra värre saker mot mig.  


G'night.

Nu ska jag sova efter en långkort dag. Jag har tagit årets första cykeltur med inga andra än Jasmin och Amanda, som dessutom kom hit och grävde upp mig cykel. ;) Vi skulle göra som förra året, så jag kokade vatten men när jag kom ut med det hade dom redan hunnit gräva fram den. Inte illa pinkat alltså! Dock vet jag inte om min pärla mår så himla bra, eftersom hon stått under snön i 2 vintrar. Men hon är ju ändå tålig hon! Vi satt och chillade ett tag på kalles också, sen skulle Jasmin hem och Amanda skulle hem och jag for hem. Senare kom Amanda hit och vi chillade också, åt lite kanelknäcke, pratade om allt mellan gud och jävulen och sen gick vi en promenad med min fuling till hund. Så ja, trots mitt godahumör så blev det en helt okej dag.

Godnatt bloggen och alla läsare, tihi!

Hold in the pain, friends are in vain.

I knew I couldn't trust you back when we were kids.
You sold me out; you ran and hid
from all your problems. Can't even face your friends,
your best friend.

You're holding something in tonight
and I can tell you're not alright.
Your poker face concealing
All the cards that you're not dealing.
Cross your arms, avert your eyes;
you're like a child ashamed to cry.
The words inside your head,
when I find out you'll wish you said:

I've let you down
so many times but I can't ever tell you this,
there is no forgiving it.
I promised you I'd
always be there but that couldn’t be less true.
It's the worst thing I could do.

You're gonna bet it all on black
and when it's gone you'll want it back.
'Cause truth don't mix with reason
and cheating's the ultimate treason.
And I could see through you like glass,
slither around below the grass
Garden of Eden burning,
forbidden fruit you won't discern it.

I've let you down
so many times but I can't ever tell you this,
there is no forgiving it.
I promised you I'd
always be there but that couldn’t be less true.
It's the worst thing I could do.

My loss, your gain,
Do you love to play this way?
Across your face,
it's so legible.

Hold in the pain,
were better off this way.
We don't abstain,
we're better off this way.
Friends are in vain;
we're better off this way.
Better off this way.

I knew I couldn't trust you back when we were kids.
You sold me out; you ran and hid
from all your problems. Can't even face your friends,
your best friend.

I've let you down
so many times but I can't ever tell you this,
there is no forgiving it.
I promised you I'd
always be there but that couldn’t be less true.
It's the worst thing I could do.


Amanda Lindgren. ♥


Det ger så otroligt mycket att umgås med den här tjejen och det har det alltid gjort. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, både bra och dåliga saker men jag ångrar ingenting, för vi står kvar här. Du får fan inte flytta till hösten, det får du inte! För utan Amanda så finns det ingen Helena. Det handlar ju om tillit och du har min till 100. Jag skulle aldrig tveka att berätta något för dig. Det blir aldrig pinsamt, det blir aldrig spänt, det är bara så äkta. Men förutom att du är klok och att vi tänker på samma sätt så kan vi ha så himla roligt också, inte bara vara dö seriös och tänka på allt helvete! Det är en av tusen saker som är så jävla bra med dig, det saknas verkligen ingenting, för vi kan göra ALLT tillsammans. Vi behöver inte umgås hela tiden heller för att jag ska veta vart jag har dig, för jag är så säker på dig och du kan vara säker på mig också. Vi har så otroligt starka band som är svåra att bygga upp men även svåra att förstöra. Jag hoppas verkligen att ingenting kommer emellan oss någonsin, för även om vi kommer flytta ifrån varandra så har våran tid(som verkligen inte är över än) gett så himla mycket. Du är inte någon som jag kommer glömma i första taget. Du är så klok, du vet vad som är rätt och fel men ibland är du kanske till och med för snäll för ditt egna bästa. Men för mig är du inget annat än fucking awesome, perfekt, bäst, välj själv! Egentligen behöver jag nog inte sitta och skriva massa, för jag får ändå inte ner allt jag vill säga i ord, men jag tror att du vet. Jag älskar dig, bästa, bästa vän. ♥

Jag måste även tillägna en väldigt speciell låt.. ;) Baby Alice – Piña Colada Boy - Radio Edit

Och även om det här ser ut som vilken bullshit som helst så är det inte så. Så ta åt dig.

Jacka!


Nu tar jag och klickar hem den här jackan, för det är ju vår i arjeplog! Det är ett helt hav utanför huset till och med, och det är ju så soligt och fint. Den här blir myycket bättre än min mörkblåa jacka som jag haft sen i sexan får jag hoppas på. :) Sen blev det en bh och ett par trosor också, och det klagar jag inte heller på. Alltid kul med nå nytt!

Hej, är du söt?

Igår var jag på det där mötet i jutis. Och jag kan inte säga annat än att det var störtroligt, men det var ju på grund av två småpojkars kommentarer. Hahaha! Annars så finns det inte mycket att säga angående söndagen, men vi har iallafall lite planer för jutis. Det är väl bara se vad som blir av. :)

Så nu till måndagen istället. Idrotten måste ha varit den jobbigaste i hela 9an, vi körde någon rysk folkdans eller något sånt? Det var iallafall jävligt jobbigt och jag gjorde illa min fot.. Sen hände det inte speciellt mycket i skolan, vi ägnade en två timmars musiklektion till att sitta och läsa raggningsrepliker. Inte enbart det då, vi lyssnade ju faktiskt på musik också. Men nu kan jag inte säga annat än att jag är GRYM på raggningsrepliker. Det blev tacos till middag med mamma och min kusin, och jag gjorde även en kladdkaka till efterrätt så måndagen har stavats C-H-I-L-L.


Kladdkaka med grodslem, mumma!

Nu är det faktiskt söndag.

Jag bestämde mig för att sluta tjura och faktiskt åka till jutis idag. Det är något möte i byastugan, soppmiddag också men jag kände mig inte sugen på någon soppa.. Så ja, i jutis blir det att räkna matte också eftersom det gick käpprätt åt helvete på provet. Första gången för mig faktiskt. Första gången det verkligen gått åt helvete. Riktigt åt helvete alltså. Så nu blir det nya tag! Jag ska bannemig klara det bra. :) Förresten tror jag inte att mamma tyckte att jag var vidare smart imorse när hon kom och väckte mig, för jag babblade om att hon skulle hjälpa mig att räkna regnbågen? Eh..?

Söndag, nej förlåt, lördag menar jag.

När ni läser min rubrik borde ni fatta hur rolig lördag jag haft. Det är ju fy skam om man kallar en lördag för söndag av misstag, som jag faktsikt gjorde från allra första början.. Jag vaknade klockan 14.00(!!!!!!) och sen dess har jag .. inte gjort någonting. Jag har läst lite i en bok om Hitler, väääldigt lite med tanke på hur tjock boken är. Och annars har jag bara gjort vad som stavas chilla. Nu tror jag att jag ska läsa lite och vänta på att Jasmin hör av sig om hon nu gör det alls.


You make the girls go AH!


Pianoversion av Piña Colada Boy som Lada gjort! Kan ju inte säga något annat än awesome! :)

I'm losing what I don't deserve.

Ord kan trycka ner en så jävla mycket, men de kan även göra en så otroligt mycket starkare. Jag vet inte om jag prioriterar fel, men jag har insett att endel stjärnor skiner upp himlen så mycket mer än vissa andra. Och jag hoppas verkligen att ni förstår vilka ni är. ♥


Burning in the skies

Okej, jag erkänner väl. Det var ett lamt aprilskämt, men jag måste ju iallafall försöka, som jag gjorde med matteprovet. Jag verkligen fetfailade, men jag orkade inte. Min hjärna var typ borta med vinden. Så jag får väl se om det blir att försöka igen på måndag, vilket som så taggar jag inte alls. Jag orkar inte mer skola! Tur att det snart är lov. Sen antar jag att jag inte har så mycket att säga..

Överlycklig! :'D

Mamma ringde nyss och berättade att Bixi ska få valpar. Hur härligt är inte det? Flera små söta jack russell valpar. Det hade faktiskt inte kunnat vara bättre just nu. Det känns som att livet håller på att vända till det ljusare? ÅÅÅÅH, jag kan inte ens vänta. Jag vill ha dom i knäet nu, nu, nu! ♥♥


Äntligen fredag!


Ibland tycker jag inte om min hund så mycket, ibland vill jag bara raka av henne all päls. Idag är det en sån dag, för jag fick stå och ta bort hår från min tröja i en kvart.. Äh, det jämnar ut sig för att hon är så liten och söt. :)

Nåja, nu ser jag framemot matteprov och allt annat shit idag. Not. Det enda jag ser framemot är helg, och det är inte långt dit! Sen så hoppas jag att det går bra med min uppsats som jag skrev igår kväll, och matteprovet.

Nu ska jag börja knyta conversen..TSCHÜSS! :)

(och ja, bilden är ju tagen igår....)

RSS 2.0
Bloggare