Torsdag

Efter skolan gick jag och Jasmin in till samhället, käkade lite flott på frasses och sen gick vi vidare hem till henne. Chillade i ungefär 3 år innan vi slog på titanic. Hon somnade såklart, och jag kollade. Sen såg jag att klockan började bli den tiden då det är dags att gå hem (speciellt om man har en fet uppsats som ska skrivas). Men nu är jag hemma och jag har inte börjat skriva på uppsatsen än. Jag ska göra det nu, och jag hoppas att jag kommer långt. Annars blir det några sketna G-frågor som gäller och dom är enklare än .. det enklaste. G är ju bättre än ingenting! Men jag ska skriva uppsatsen, för den var intressant.

Och ja, min blogg är förmodligen lika tråkig som livet själv men vem brydde sig.. :) Inte då jag iallafall.
NU måste jag skriva på min uppsats!
Förresten hade jag matteprov idag.
Och .. nej inget mer.


Du var ballt utan b och nu är du kingen utan k.

Hahaha, det är ju tragiskt att jag inser det där NU. Du var allt och nu är du ingen.

En helt vanlig tråkig onsdag. :)

Det blev storshopping på konsum idag. Nu klarar jag och mamma oss säkert i några år. Annars så gör jag faktiskt inte ett skit. Jag tror att jag ska börja på min uppsats som handlar om förintelsen, och om jag ska bli nöjd så måste den bli lååång. Blir den lååång så behöver jag inte göra studieuppgifterna om förintelsen och det skulle ju vara skönt. :) Jaja. Jag ska väl skriva något om dagen eller något allmänt? Men nichts. Finns ingenting att säga faktiskt.

Ha det bäst!

Jag har druckit vatten.

Jäkla tjat om att vattnet inte ska drickas. Mamma säger att man ska koka det. Det ska man säkert också. Men jag är inte precis rädd för att bli dödligt sjuk eller sjuk. Jag har redan druckit vattnet ändå, det gjorde jag och Amanda hemma hos henne och när jag kom hem sa mamma att man inte ska göra det. Men jag bryr mig inte. Jag tror faktiskt inte att jag kommer bli sjuk. Jag vaccinerades inte mot svininfluensan, men jag blev inte sjuk. Jag blinkade bort nagellacksborttagning från ögat (OKEJ, jag tog typ någon vattendroppe också, men inte mycket) och jag är fortfarande inte blind. Man kanske blir sjuk eller dör av något oväntat, det vet man aldrig. Så jag tänker då dricka vattnet, för jag tror inte att jag blir sjuk! Och skulle jag bli det skulle det nästan vara skönt, för jag vill inte till skolan. Så är det okej skyll om jag ringer till skolan, säger att jag är sjuk för att jag drack vatten? :D


29 mars 2011

Dagen började inte alls bra när jag vaknade med världens nackspärr. Det var inte speciellt skönt att torka håret sen (ja eftersom jag måste headbanga som fan..) törs jag lova. Jag måste nog sluta vara så tjurig och ta fram hårtorken när den verkligen behövs, men det hade ju å andra sidan ändå inte gjort min nackspärr bättre. På morgonen bar det av till arvidsjaur med klassen. Egentligen 8orna och alla 9or, men iallafall. Vi såg en teater, som hette ''What's up sapmi'' eller något liknande. Dom dansade så läskigt i början, hade kunnat vara en skräckfilm. Om någon hade kört deras moves och sen hoppas rakt framför en och skrikit hade det nog blivit blött. Så efter vi sett klart teatern bar det tillbaka till Arjeplogen. Lunchen sög balle, för det fanns aldrig mat. Och några störda jävlar måste ju ta 15 potatisburgare. Och sen äter dom inte ens upp. Ja, men alla kan ju inte ha hjärna tyvärr. Sen hade vi en dryg eftermiddag framför oss. Vad mer kan man säga? Min fritid har heelt gått åt till att umgås med ingen annan än världens bästa Amanda! :D Och ja, vi har gjort allt och inget kan man lugnt säga.

Vi hittade minichilisar i Amandas frys. Såklart fick vi idén om att vi skulle testa äta också. Jag sammanfattar det hela i ett ord - STARKT. Sen lägger jag till några svordomar. Skoja inte, så jävla helvetes satans starkt var det. Jag trodde att stackars Amanda skulle dö!

Frugan ♥


Igår var ju jag och Frugisen på en promenad. En ganska lång promenad också kändes det som då, men idag kändes det inte alls så långt. Ja, vi gick idag också, samma sväng. Men jag klagar inte, för det var grymt härligt att vara ute och gå, och sällskapet var absolut inte heller fel!

Hahaha, bilden är gammal och så jävla ful, man ser ju inget ansikte! Jävla halsdukar alltså! ;)


Starka känslor!


Thanks god att jag inte kollar på sport. Det väcker alldeles för starka känslor.

Klockrent.


Söndag

Godmorgon världen. Idag har jag så jävla mycket att göra egentligen. Jag borde göra en fet hemkunskapsuppgift och städa mitt rum. Men jag vet inte om jag orkar. Jag tror jag ger upp mitt hemkunskapsbetyg (jag vet ju att jag kan höja det om jag gör en bra uppgift..) och gör det enklaste. Jag ska ju ändå gå kvar i arjeplog, och mina betyg är inte heller att klaga på egentligen. :) Nåja, mitt rum behöver städas också. Och så lånade jag ju massa filmer på biblioteket som jag vill se.. Men nä, jag tror inte det blir något av det. Möjligtvis tar jag och tröst shoppar lite. Vad sägs om att klicka hem en ny tröja, det där lypsylet eller en ny parfym? Inte helt dumt.

Någon som vet om den här luktar gott? :)


:(

Alltså, egentligen har jag ingenting att säga. Bara att jag är så jävla besviken. Och arg också för den delen. För när jag gör en sak är det en världsgrej men när någon gör detsamma mot mig så ska jag kunna ta det. Eller, det är inte ens samma sak eftersom jag varit så tydlig, men ingen var tydlig mot mig. Det var så mycket svårare för mig att kunna fatta, men ändå är jag den dumma. Och när det inte är svårt för någon att förstå, då ska jag kunna ta det. Men jag antar att jag har blivit rätt van? Suck.. Orkar inte.


I knew I couldn't trust you.

Så segt. Även fast man verkligen hoppas på att klockan ska sluta gå så gör den inte det. Ja, ännu en dag. Så värdelöst. Egentligen är det lite av ett skämt. Skrattretande. För jag finner verkligen min existens så sjukt onödig. För jag ser verkligen ingen mening med att jag ska finnas! Jag skulle kunna ligga under en hög med stenar och det skulle inte spela någon roll, förutom för mig då. Jag skulle ju vara jävligt klämd. Det är typ som att, jag vet inte riktigt, jag är typ.. Kommer inte på något. Just det - ingenting.


Egon


JAG FICK EN BIL IGÅR!!! Jag kallar han för Egon. Han fick namnet av en väldigt djup och meningsfull låt..

Pear harbor


Vi såg världens sorgligaste film på skolan igår. Skoja inte, fan vad jag lipade. Och jag gråter nästan aldrig till filmer, när jag och Amanda såg ''allt för min syster'' blev jag tårögd, och tårögd är det längsta jag brukar gå. Men jag lipades, så fin och hemsk film. Jag och mamma måste verkligen köpa den! Ååh. :(

Jag orkar inte gömma mig för dig.


♥♥


SKA HA!!! SÅ FIIIN!

I'm addicted and I just can't get enough


Emma bad mig att lägga upp en bild på håret, fast det var ju onödigt att lägga upp den nu eftersom vi kommer träffas i skolan och en halvtimma eller något. Men iallafall, nu fick ni se också. Och jag gillar att mitt öga ser sär ut för att det var kletat något på spegeln. Men iallafall. :) Så där ser det ut.

Snart bär det av till skolan, ganska chill dag. Vi får se film på 2 lektioner och jag har absolut ingenting emot det. Och annars? Ja, jag har ingen aning om vad som händer nu eller senare. Det är iallafall fint väder och 10+ ute. :)

Hon har allt man kan önska att man aldrig någonsin fick.

Ja, torsdag var det. Ingen speciell skoldag. Ska jag vara ärlig och gnälla så kan jag göra det också. Jag förstår inte varför jag mår så jävla dåligt ens, eftersom det inte hänt något större. Det känns verkligen som om jag nått botten och det vill jag inte. Och jag känner sån skuld till mina vänner, jag orkar inte ens låtsats vara glad. Jag vill bara försvinnas, jag vill verkligen inte finnas. Så förlåt, men det är så svårt att försöka vara en bra vän när jag inte ens kan leva med mig själv.. Det är väl bara att bita ihop och vänta på bättre tider. Tiden läker ju alla sår.

Annars så lagar jag mat nu, tomatsak och fläskkottletter. Det blir nog bra. Och broccolimos. Min nya livrätt, och OM jag gillar det! Sen ska jag kanske färga håret. Mörkt. Brunt. Inte som jag tänkt mig, för jag hade ju tänkt mig att bli blond. Men eftersom jag har fått hårmani (det finns antagligen inte i något register på sjukdomar, men tro mig, jag har det) och är extremt fixerad vid längd på hår och hur nött det är så är inte blekningar någon bra idé. Fyfan vad livet skulle vara enklare om man inte var så hårfixerad! Så ja, mörkbrunt, here I come. Typ. Eller så blir det snagg. ;)


24 mars 2011

Dagens saknad: Glädje antar jag.
Dagens bästa: Tåls nog att tänka på..
Dagens sämsta: Snöstörm. Och lunchen. Och att allting känns allmänt värdelöst.
Dagens älskade: Jag har faktiskt ingen som helst aning. Ingenting kanske.
Dagens klädsel: Klasströjan och svarta jeans.
Dagens planer: KANSKE färga håret. Och vara med Jasmin, om hon nu hör av sig.
Dagens vill ha: Fint hår, fina kläder, fint allt. Pengar. Glädje. Sommar. Nya skor.
Dagens köp: Hårfärg. Igen. Jag har hårmani, det har jag kommit fram till. För inte ens frisören(dom tycker alltid att man har nött hår) tyckte att mitt hår var så himla nött då jag skulle klippa mig. Och enligt mig var det bara en risbuske av det..
Dagens mat: Kött med tomatgrejs och broccolimos <- min nya livrätt.
Dagens mående: Haha, jag mår ju sällan alls överhuvudtaget numera..
Dagens program: Alltså, vad brukar jag säga? Nej.
Dagens färg: Nått mörkt och tråkigt.
Dagens accesoarer: Silverarmband.
Dagens frill: Uppsatt.
Dagens låt: Björn Rosenström – Gunilla
Dagens parfym: Cancan.

Glömde..

..Jag tog ju en så sjukt fin bild på min gröt imorse, när den stod i mitt fönster. Och då glömmer jag att lägga upp den. :(

Lite likt spya om jag ska säga min åsikt. :)

Bloggtips!

Ja, det händer ju inte precis ofta att jag tipsar om bloggar. Men nu ska jag göra det. :) Bloggen handlar om hur det är att leva med psykisk ohälsa, schizofreni, något iallafall jag tycker är väldigt intressant och som jag kan tänka mig att många andra tycker. Dom flesta är ju väldigt fördomsfulla mot psykiskt sjuka personer, tror att dom är riktiga freaks och inte alls funkar som vanliga människor. Läs den här bloggen, så kanske ni ändrar uppfattning! :)

22 mars 2011

Dagens saknad: Ingen som vet!
Dagens bästa: Vi fick ju se lite film på tyskan. ;)
Dagens sämsta: Att jag alltid måste vara så trött och slut och bara inte orka.
Dagens älskade: Jag har faktiskt ingen som helst aning. Ingenting kanske.
Dagens klädsel: Klasströjan och jeans.
Dagens planer: Sova, eller gå och dö. Något i den stilen.
Dagens vill ha: Jadu, bra fråga.
Dagens köp: Ingenting!
Dagens mat: Broccolimos och älgskav. Me like.
Dagens mående: Hm, inte dåligt? Inte bra? Så det borde vara bra?
Dagens program: Inte.
Dagens färg: Spygrön vetja.
Dagens accesoarer: Två ringar, och mitt armband så klart.
Dagens frill: Tjorvigt och irriterande som fan, hahah.
Dagens låt: Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough
Dagens parfym: Cancan.

Men mamma sa..

Ääääntligen har jag tagit mig igenom ännu en dag. Haha, hela senaste månaden och ännu längre har jag ju varit bombsäker på att jag kommer avlida.. Undra om ork är något man har en viss mängd av, och sen tar det slut? Min har då tagit sjut, för länge sen. I skolan hände självklart inget speciellt, jag menar, vad tror ni egnentligen? Vi pratar om kyrkholmsskolan, vi pratar om arjeplog. Eller, nationella är kanske lite speciellt? Det gick inte vidare bra, men inte heller jätte dåligt. Men vad gör det om hundra år? Man ska ju se framåt, och leva i nuet. Att ingen kan bestämma sig någon gång! Så jag sitter väl här och svamlar, det är varmt i mitt rum. Jag ska öppna fönstret.

Förresten, är det bara jag som tycker att det känns för jävla konstigt att drömma om döda? Inte bara det att hela min dröm var helt sjuk, men annars. Sen vaknar man, och allting är som vanligt. Jag känner inte mer saknad än vanligt, men samtidigt känns det så konstigt. Det är ju precis som om man faktiskt träffade dom. Plus att jag vaknade just då jag kramade pappa. :( Buhu..

Better off on my own


Alltså haha, jag har ju så roligt på morgonen.. Förresten så drömde jag världens konstigaste dröm i natt. Först och främst så hade jag två mobiler, Emma bodde i arjeplog i en släktings hus och vi skulle gå från henne när vi skulle till skolan. Då hade jag en experia x10mini som jag fått av farmor och farfar. Ja, farmor dog 2005. Sen så gick vi hem till mig, i nått hus. Och där var pappa, och han var gravid? Haha, behöver jag ens fortsätta? Jag drömmer ju bara sjuka saker och döda personer!

Ja, snart ska jag gå till skolan. Vi börjar med NO. Sen ska vi även ha muntliga nationella i matte.. Taggar inte. Fyfan. Även om det kanske inte kommer vara skitsvårt så vill jag inte. Sen ska mamma boka en välbehövlig klipptid till mig. Alltså, jag kommer aldrig få långt hår. Men jag hatar min äckliga risbuske, fyfan, det ser inte bra ut!

If you really want more

Ny vecka, ny start. Ja, så kan man ju säga idag. Jag känner inte precis som att det är någon ny start överhuvudtaget, för att jag är skoltrött - ja det håller iallafall i sig. Vi hade redskapsgympa på morgonen och det är en sak jag hatar mer än mitt egna liv. För det första, alltså nej, jag KAN inte handskas med redskap. För det andra är jag sjukt klumpig. Och för det tredje, jag är så jävla rädd att göra illa mig att jag inte ens vill.. Efter skolan gick jag och Jasmin hem till mig och jag testade mina kläder som kommit från H&M. :D Sjukt najs, fast det känns konstigt. Inte i samma stuk som jag brukar köpa men men.. Det var en fjäril i påsen till linnet. Jag höll bokstavligt på att dö. Fyfan vad jag hatar fjärilar! Nu på kvällen har jag varit med Jennifer och vi har pratat, och druckit te. Eller ja, hon sörplade lite och jag klunkade..

Några ringar som jag beställt :)


Dagens

Dagens saknad: No idea.
Dagens bästa: Kebabtallriken och mina flickor. :)
Dagens sämsta: Haha, hur värdelöst saker kan kännas utan anledning.
Dagens älskade: Klasströjan och byxorna. MYS.
Dagens klädsel: Mjukis.
Dagens planer: Plugg tror jag..
Dagens vill ha: Ingen vet.
Dagens köp: Kebabtallrik och hårfärg. Blekning till och med, herregud. Fast det syns inte att jag färgat så det är lugnt, färgade inte mycket alls heller. :)
Dagens mat: Kebabtallrik.
Dagens mående: Ingen som vet.
Dagens program: Nej.
Dagens färg: Grått.
Dagens accesoarer: Fortfarande mitt silverarmband.
Dagens frill: Gårdagens lockar och fläta, fast aningen ruffsigare då. Eftersom jag sov i det.
Dagens låt: Sum 41 – Pieces
Dagens parfym: Vanilj.

yeah


Haha, inte cool bild. Kolla min fina hund i bakgrunden också. Nåja, kvällen gick fint. Jag sov inte så värst mycket, men jag känner mig ändå inte så sjukt trött? Vi har iallafall käkat på mathörnan. En extra stor kebabtallrik blev det. FETT GOTT. HEHEHEHE.

Dagens of today.

Dagens saknad: Ingenting tror jag. :D
Dagens bästa: Vi ser väl sen. :)
Dagens sämsta: Ingenting, solen skiner, Emma ska komma hit, kvällens planer ser awesome ut. Så varför klaga? :D
Dagens älskade: Mammas semlor kanske? ;)
Dagens klädsel: Just nu; skoltröjan och byxorna.
Dagens planer: Kanske börja att skriva på SO:uppgiften och senare fira Pernilla. :)
Dagens vill ha: Money money money.
Dagens köp: Hårspray.
Dagens mat: Semlor och senare blir det tacos. :)
Dagens mående: Bara bra. :)
Dagens program: Ingenting,vad tror ni?
Dagens färg: Typ, gult. Det är ju soligt.
Dagens accesoarer: Silverarmband så kalrt.
Dagens frill: Haha, just nu; otvättat och äckligt. Men det blir ändringar senare, Amanda ska ju fixa mitt hår!! :D
Dagens låt: Ke$ha – F**K Him He's A DJ
Dagens parfym: Ingen än, men det lär ju bli någon salig blandning haha.

Alla är lika mycket värda. Eller?

Jag har funderat ganska länge. Nej, människor kan inte ha olika värde. I den ''riktiga'' världen, där världen är som vi tror att den ska vara, och där den är som vi vill att den ska vara. Men då ställer jag mig fler frågor och bara ett litet exempel är ju det faktum att män tjänar mer än kvinnor även om de utför exakt samma arbete. Är inte kvinnor och män lika mycket värda? Jag tror att allting börjar med avundsjuka, egoism och rädslan för det somär olikt en själv. Kulturkrock bland annat men även att man är envis och inte kan förstå att andra har rätt ibland. Och denna krock skrämmer många. Tänk om jag förlorar min plats? Tänk om någon skulle märka att dom kanske till och med är.. bättre än mig? Då kommer avundsjukan som skapar hatet in i bilden. Jag är BÄST, ingen annan och ingen kommer någonsin få ta min plats. Men sedan kommer det här uttrycket upp igen. ''Alla är lika mycket värda.'' Vi intalar oss det igen. Sedan ställs jag brevid en kirurg, någon av oss ska skjutas. Jag blundar, och sedan blir allt svart och jag faller ner. Eller, så ställs jag brevid en lodis. En av oss ska dö. Då får jag se hur någon dör, för att den inte är lika mycket värd som mig, så som jag dog för en annans persons värde. Är vi alla verkligen lika mycket värda? Om jag kommer till din umgängeskrets är jag långt ifrån lika mycket värd som dig, men kommer du till min är du precis som jag är i din - luft. Osäkerheten skapar allt. Så om man var säker på sig själv, och visste vart man hörde hemma och vem man verkligen var så skulle det nog inte finnas något sånt här. Men hur kommer man över det? Kommer det inte alltid finnas avundsjuka och girighet i världen? Rädslan att förlora det man har..?


17 år.


Bilden är mer än några år gamla, och idag är min syster äldre än någonsin. ;) För idag är det ingen vanlig dag, utan det är hennes sjutton års dag! Fett grattis till henne! ♥ :D Hon är ju faktiskt ganska bra ändå. Så ja, ikväll blir det tacos och andra skojsigheter för att fira henne tillsammans med hennes vänner och så kommer några av mina awesome vänner också vara med. :) Det låter inte helt fel om jag ska säga min åsikt.

Skoltröjan. ♥


Igår följde jag Sandra och hämtade ut skoltröjorna! :) Dom blev mycket bättre än jag trodde. Färgen var perfa och dom var sköna som fan. Nog för att jag inte gillar trycket, men ändå. :) Nu kommer jag typ bo i dom här kläderna. Annars hände det inte mycket alls igår, därför har jag inte orkat blogga.

Torsdag

Den här veckan har gått jätte snabbt! Jag fattar egentligen inte att det redan är torsdag. Nu är det bara EN dag kvar, sen helg. Och i helgen kommer min syster hem, för hon fyller ju år. Och på lördag ska Emma sova hos mig. Planerna låter verkligen inte helt fel. :) Dagen gick, ja, den gick. Jag fetfailade inte lika hårt på matteprovet som jag trodde att jag skulle göra, men nu var det ju också bara A-delen. Imorgon kör vi på B-delen. Men med lite tur, så kommer det gå bra. Och jag hoppas på tur just nu. Snart ska jag och Jasmin se på film som vi lånat från bibban(haha, Jasmins felsägning på bibblan). Det är en krigsfilm, det är ganska intressant. Vi jobbar ju om det i skolan nu, eller, just nu håller vi på med förintelsen. Det är sjukt. Och Helene sa att 95% av alla svarade att dom inte trodde att något liknande skulle kunna hända nu för att vi är såååååååå upplysta. Nog tror jag att något liknande skulle kunna hända. Vi påverkas så mycket av media, och dom flesta är fega. Skulle du våga ställa dig mot något och riskera ditt liv eller bara flyta med stömmen för att rädda ditt egna skinn ÄVEN fast du vet att det är fel? Det skulle nog dom flesta. Och så är ju världen. Dock har vi ju ingen sån kris i sverige att det är risk för något som andra världskriget eller någon förintelse. Men att det inte skulle kunna hända för att vi är upplysta är bara en ren skröna.

TSCHÜSS!

Lite nytt.

Ja, ni kanske ser att jag ändrat designen lite grann.. :P Vet inte om jag kommer ändra tillbaka. Vad tycker ni?

Kortis


Haha, jag och Sandra bytte jacka ett tag. Jag höll verkligen på att dö för hon såg ut som en kopia av mig. HAHAHA, det är precis som om att jag inte är medveten om hur kort jag är...

Haha, idiot.

Jag satt i köket och stickade, och lyssnade på radio. Jag vet att jag har blivit en gamling. Men det var intressant tills jag fick höra det mest idiotiska någonsin. Det var någon dokumentär om en familj, och mamman hade cancer. Så sa ett av barnen ''Men jag vet att hon inte kommer dö, hon kommer klara sig. Det gör hon alltid.''

Ja, det gör hon framtills hon dör. Pffft.. du kommer ju upptäcka att sånt inte bara händer andra tillsist. ;)

Fuck it

Jag berättade ju inte om gårdagen, för imorse.. Ja, det var bara inte bra. Dagen har bara varit, usch. Men iallafall så kom Amanda hit och vi satt och pratade och sådär, sen la jag mig i min säng. Och somnade. Som jag jämt gör när Amanda är här? Vet inte varför, det bara blir så. Jag kommer inte ens ihåg när hon gick hem. Men runt klockan 21.00 somnade jag typ. Sen vaknade jag, mitt i natten. Svettig och virrig. Tror det handlar om feber eller något? Så iallafall, då stängde jag datorn, satte mobilen i laddaren och la mig.

På morgonen vaknade jag vid sex tiden, jag hade inte ställt något alarm. Dum som jag är. Men jag vaknade iallafall, skyndade mig in i duschen och började fixa mig. Jag bytte kläder några gånger. Satte upp luggen olika X antal gånger också. Men alltså usch, idag var verkligen ingen bra dag. Jag vantrivdes som stryk och allting. Skolan går lika tungt innan lovet. Jag undrar när jag kommer sluta vara skoltrött. Jag har inte tid med det, men jag orkar inte. Undra hur det ska gå på matteprovet egentligen. Efter skolan bakade jag, Sandra och Jasmin kladdkaka också. Och så åt vi det med glass. Skoja inte, det var sjukt gott. Men jag måste lägga ner. ÅÅÅÅHHH! ORKAR INTE!


Parafras

Nu sitter jag på bilden och håller på att skriva om min bilduppgift. Haha. Annica sitter dessutom och stirrar på skärmen för att hon tror att jag porrsurfar på hennes inloggning. Men det gör jag inte, jag försökte översätta en text på google men det blev inte bra. Så jag har bara skrivit min tolkning. Och min tolkning var en fjortis. Så det så.


Måndag

Jaha, idag var det tillbaka till skolan och även tillbaka till lägenheten. Så jag sitter i ett förråd typ. Det föreställer mitt rum. Eller det är till och med mitt rum. Lägenheten är tom, det känns så.. nytt. Och ska jag vara ärlig? Jag kommer sakna jutis litegrann. Jag gillar som ändå jutis. Men det är awesome att vara tillbaka också. Jag måste bara fixa till grejerna, då blir det bra. Jag är iallafall jävligt mätt nu, för jag och Jennifer åt på mathörnan. Haha, är ni förvånade eller? Och snart ska jag nog möta Jasmin om hon inte är så sjukligt seg. :) Finns nog inget mer att säga.. TSCHÜSS!

Måste ha!


Alltså H&M's nya smycken är så awesome. Snacka om att jag är shoppingsugen också. Och jag behöver lite uppdateringar i garderoben, men jag behöver verkligen smycken. För jag äger inga. Och ringarna dom hade nu, blev själv förvånad. Dom brukar ju inte ha så fina smycken, men det här stavas verkligen grymt! :D Jag ska äga något av det på bilden inom en månad, det har jag bestämt.

Kläderna var ju inte heller att klaga på, längtar verkligen tills våren kommer och man kan gå omkring i kortärmat. Alltså, det här året ska jag faktiskt bli brun (jag blir ju aldrig det) men i år är ju allting annorlunda.. ;) Så jag ska nog beställa hem massa fina kortärmade tröjor. Och varför inte ljusa jeansleggings? Jag har ju bara mörker och elände. SHOPPINGSUGENTJEJ.SE/FATTIG

Gratis är inte alltid gott.

Så, vad gör Helena idag? Inte mycket alls. Jag har varit hos Emma fram tills nu typ, kammat ut min jäkla tupering och ja.. Inget mer. Jag måste göra matte. Och jag måste förbereda mig för skolan imorgon, men även flytt till läggan igen. Igår köpte jag varma chips på marknaden, och en hamburgare. Sen åt jag världens godaste bläckfisk grej hos Jasmin. SKOJA INTE! Så sjukligt gott. Mums. Förövrigt kan jag också tala om att jag är en vandrande tragedi. Åh, ta mitt liv. BUUUUHUUUUUUUU.

Dagens saknad: Vette.
Dagens bästa: Sömn.
Dagens sämsta: Mitt mående.
Dagens älskade: Inte då mig själv iallafall. :)
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, linne, tröja.  
Dagens planer: Göra matte och sova.
Dagens vill ha: Bra fråga. 
Dagens köp: Inget ännu, men det lär bli massa mat. TIHI.
Dagens mat: Potatisbullar. Korvstroganof och ris.
Dagens mående: Äh, vi säger att det är skitbra. Ibland är det bäst att inte vara ärlig.
Dagens program: Jag såg på tv idag hos Emma, men någon specellt program vet jag väl inte.
Dagens färg: Svart.
Dagens accesoarer: Silverarmband. Vad annars?
Dagens frill: Nytvättat, ofixat och bara.. chill. Hehe. Chill passar ju alltid in.
Dagens låt: Maskinen – Bränner
Dagens parfym: Ingen. Wow. Eller kanske Britney Spears förresten..

In every life we have some trouble but when you worry you make it double.

Dagens saknad: Värme.
Dagens bästa: Jadu, vi får väl se.
Dagens sämsta: Det väntar också.
Dagens älskade: Haha.
Dagens klädsel: Jeans, linne, tröja. Som vanligt.  
Dagens planer: Åka in till marknaden.
Dagens vill ha: Jetset klocka och navelpiercing.
Dagens köp: Inget ännu, men det lär bli massa mat. TIHI.
Dagens mat: Mitt hemkokade godis, haha. Kanske borde äta något?
Dagens mående: Fint!
Dagens program: Hur många gånger ska jag måsta skriva det där? JAG SER INTE PÅ TV. Åh, tror jag tar bort den ''frågan'' snart. 
Dagens färg: Palla.
Dagens accesoarer: Silverarmband, men det har jag alltid på mig. Ska nog ta bort den frågan också..
Dagens frill: Uppsatt, ihoptovat till en boll. Palla fixa håret alltså.. ;)
Dagens låt: Holly Dolly – Dolly Song (Ieva’s Polka) (Video Edit) och Holly Dolly – Don't Worry Be Happy, KOMMER NI IHÅG!? :D
Dagens parfym: Vanilj och cancan. Snart pink sugar också skulle jag tro.. Jag måste sluta blanda.Nougat

Imorse fick jag för mig att jag skulle koka sån hära marknadsnougat. Och det blev helt okej. Men jag är typ skapligt less redan, så jag vet inte om jag ska köpa något för jag ska faktiskt åka in till samhället. Wow, det trodde jag inte om mig själv. Jagh hade faktiskt inte tänkt det, för isåfall hade jag åkt med mamma och då hade jag redan varit där för hon ska typ jobba där idag.. Byaföreningen ni vet. Nakenkalendrar. Haha, cool by!Här är iallafall receptet som jag gjorde nougat av, är ni uttråkade kan ni ju testa.

Blanda i en gryta:
125g margarin
5 3/4 dl strösocker
1 3/4 dl vatten

Låt koka ihop i några minuter.

Sikta ihop:
6½ dl vetemjöl
4 dl florsocker
1 dl kakao

Fredag

Det blev en tripp till arjeplog idag faktiskt, men ingen marknad för min del. Jag och mamma hälsade först på Gun och Erika och sen åkte vi till mormor och fikade där. Ja, först kaffe och fika hos Gun och Erika och sen hos mormor igen. Men fika har väl aldrig dödat någon om det nu inte varit förgiftat. Mormor hade dessutom spanat in en skolavslutningsklänning till mig sa hon, och den var helt okej faktiskt! Ja, man kan ju tänka sig att ens mormor ska kolla på världens fulaste grej, eller typ tantig sak. Eller något annat fult. Men det här var något jag hade kunnat kolla på själv. Med lite justeringar kan den bli riktigt fin, eller vad tycker ni? :)Nu ska jag ut och möta Lattan, (hahaha Lattan.. Latiffa)

Söting. ♥


Nu är jag moster, moster Helena. Det låter gammalt. Men min äldsta syster blev ju oldie igår, hon fyllde 29 bast. Fick en ganska speciell födelsedagspresent. Storken kom igår(eller hur det nu är), med lilla Hedvig. Visst är hon söt? Pappa skulle ha varit stolt, han är morfar. Eller han skulle ha varit. Den 10 mars 2011 föddes den här sötnosen. Längtar så mycket tills vi kan träffa knodden! :D ♥

Burnt to ashes.

Fredag morgon

Godmorgon suckers.
Ja, jag är vaken nu. Det är inget konstigt med det. Jag la mig klockan 22.00 prick igår skulle jag tro. Jag somnade efter ett tag. Inget märkvärigt med det. Idag, då ska jag ligga hemma och lata mig. Jag ska be mamma köpa hem lite marknadsgodis till mig. Eller så kanske jag åker in? Jag vet inte. Jag har verkligen ingenting att åka in till känns det som, och vet ni vad det betyder då? V-Ä-R-D-E-L-Ö-S-T. Fast egentligen ska jag kanske bara sluta vara så himla emo och höra efter med folket? Jag vet inte. Det släpper väl efter ett tag kanske. Min hello kitty sovtröja är kvar i arjeplog så nu har jag en Level tröja. Jag gör reklam för ciggaretter. Not. Egentligen är det pappas gamla tröja. Fast han använde den aldrig, det var typ jag som började använda den. Pappa tyckte inte om rökning. Så nu är det min pyamas. Den är ganska skön, fast inte lika skön som min hello kitty tröja. Jag ska snart ut och gå, men det är rätt kallt ute. Förresten så har jag grymt ont i mina ben pga. mina powerskor. Jag hatar, hatar, hatar dom. För några år sen hade jag dom jämt, och fick inte ont. Men nu? Och det är inte för att jag gått som jag fått ont, eftersom jag alltid är ute och går. Snart blir det väl frukost, tror jag ska ta mig någon vårrulle eller något. Det är ju gott.

TSCÜSS!

Det börjar på ut och slutar på tråkad.

Mig
Namn: Helena Westerlund Johansson.
Bor: Arjeplog.
Syskon: Kerstin och Pernilla.
Ålder: 15
Född: 951009
Ögonfärg: Svenneblå.
Längd: 159. Haha. Eller kanske 160 till och med?
Skostorlek: 37.
Höger eller vänsterhänt: Höger ftw.
Stjärntecken: Våg
Hårgärg: Brun.
Födelseort: Piteå

Dagens
Låt: Orka
Film: Ingen antagligen. :) Jag är ju Helena så.
Saknad:
Kläder: Jeans, tröja, linne. Som vanligt.
Köp: Ingenting, jag sitter fortfarande i jutis.
Göra sen: Vänta på att klockan ska gå några timmar så att jag kan lägga mig.
Godis: Ingenting. Eller min vita kladdkaka kanske räknas? Usch.

Ärliga svar

Tycker du om att plocka svamp? Visst, när jag hittar min kära taggsvamp så är det nice.
Tycker du om godis? Alltid.
Hur många gånger i veckan äter du godis? För många?
Äter du oftast nyttig mat? Inte.
Tycker du att du själv är söt/snygg? Nje.
Ger du mycket komplimanger till andra? Tyvärr nej, tror inte det.
Är du nöjd med ditt förnamn? Det är ganska irriterande att jämt måsta rätta folket, för det är få som verkar fatta att jag heter HelenA och inte Helen.
Är du nöjd med ditt efternamn? Alltså, det är ju drygt med 2 efternamn. Och om jag bara använder ett så är det typ avkapt så jag antar nej.
Tycker du att du själv är smart? Haha, ja, faktiskt.
Har du bra självförtroende? Kan jag inte påstå.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? Haha, jadu.
Känner du dina grannar? Nja, det är ju inte precis som att jag springer och hälsar på dom 24/7.
Är du en Björn Borg-fjortis? Nej.
Gillar du skolan? Duger väl, men jag är skolless som satan.
Har du någon gång skolkat? Alltså, nja. Jo. Kanske. Nej, vet inte. Jag sköter ju skolan bra.
Spelar du något instrument? Nope, skulle ju lära mig ukulele men hur gick det? haha.
Vilka sporter/aktiviteter har du gått i? Ridning.
Har du några tatueringar? Ja, mina fina ärr på handen kanske räknas? ;) Nej skoja bara.
Tycker du om djur? Ja

Brukar du..
Sova? Jo, ovanligt mycket här i jutis också. Jag har inget annat att göra.
Ta mediciner du inte borde ta? Nej.
Snusa? Nej.
Röka? Nej.
Klä dig i svart? Japp.
Lita på folk? Tyvärr. Jag är naiv, tror för bra om folk. :) Bara så ni vet.
Drömma mardrömmar? Inte ofta.
Gå i skolan? Yes.
Gå i kyrkan? Nej.
Ljuga? Nej. Inte så att jag verkligen tänker på det, jag föddes ju ärlig.
Vilja dö? Nej, jag är nyfiken ju.

Har du..
För många vänner? Nej.
Någon psykisk sjukdom? Nej.
Skadat någon? Räknas det om man slår sin syster med en frysen panpizza? Isåfall, ja.
Färgat håret? Aldrig. :D Älskar mitt naturliga hår. <3<3 Men antagligen ja, för många gånger.
Några piercingar? Öronen, tungan och näsan. Men jag funderar på att plocka ur några ur öronen..
Gjort bort dig rejält? Ja.

Är du..

Singel? Ja
Kort? Ja
Lycklig? Duger antar jag?
Det enda barnet? Enda barnet som bor hemma! :D
Yngst i släkten? Nej, alltså, hela arjeplog är ju typ släkt. Så nej. 


Sommar ♥


Jag saknar sommaren så otroligt mycket, och som man gör vartenda år så hoppas jag att sommaren i år ska bli den bästa någonsin. Och även om den inte blir det, så hoppas jag på att den blir förjävla bra. Hoppas man på för mycket håller man sig glad tills det går åt helvete, istället för att sura över att det kommer att gå dåligt fram tills att man inte märker det. Så nej, det är faktiskt inte bäst att förvänta sig det värsta trots allt. Man måste ha någon balans tror jag, men sommar, det vill jag ha. Varesig det blir den bästa eller inte.

Dagens of today.

Dagens saknad: LÄGGAN!
Dagens bästa: Duschen lätt.
Dagens sämsta: ....
Dagens älskade: DUSCHEN!
Dagens klädsel: Jeans och bh för tillfället, men antagligen ska jag leta upp en tröja också.
Dagens planer: Nothing, ligga och ruttna här. Sen gå typ 30 promenader för att fördriva tiden. :)
Dagens vill ha: Blont hår. :(
Dagens köp: Inget. :)
Dagens mat: Korv och makaroner.
Dagens mående: ...
Dagens program: Jag ser inte på tv.
Dagens färg: ljusa färger.
Dagens accesoarer: Silverarmband, men det har jag alltid på mig.
Dagens frill: Nytvättat.
Dagens låt: Katy Perry – I Kissed A Girl (Rock Remix) (Bonus Track)
Dagens parfym: Inget än.

Jag har verkligen missbrukat serum, det är konstigt att håret inte blir flottigt även om man överdoserar som ett as. Men snart blir det iallafall att gå en promenad har jag bestämt mig, vädret verkar inte svika idag iallafall. Det är soligt och det blåser inte. Det vill säga, en egentlig perfekt dag för skoterkörning/utflykt eller chillardag med glass utanför kalles. Men det blir inte det för mig. Egentligen är det väl bara skönt att ta det lugnt och hålla på, det finns ju egentligen ingenting att komma till i arjeplog heller. Men iallafall.. Mamma ska till arjeplog, så EGENTLIGEN kan jag fara in till arjeplog OM JAG VILL, men vill jag ens? Jag har ju tänkt skippa marknan och allting. För egentligen suger ju det mesta balle nu känns det som? Nåja, förresten måste jag sluta säga chill hela tiden. Och mitt met använda skällord nu är mutta. Jag måste verkligen ge mig.

I follow you until you love me

Okej, jag kom nyss hem från en chillkväll med mina tjejor, nämligen Emma, Jasmin och Amanda. :) Vi gjorde väl inget speciellt, inget som bör nämnas iallafall. Först gick vi en promenad i mörkret och Amanda var rädd så klart. Så då fick jag för mig att fråga vad dom är mest rädd för i mörker och det var ju inte den bästa frågan. Men jag är iallafall mest rädd för vålnader, inte vilda djur och sånt där. Men jag är inte så himla mörkrädd längre, inte så länge ingen skrämt upp mig. Dock är jag ju också lätt att skrämma upp, haha. Just det, vi såg ju på film också! Och dom åt mitt i natten! Så thats what's happening in Laisvik. Nu är jag tillbaka i mitt juhtas, så less! Men snart är det över. PÅ MÅNDAG. Och jag som förväntade mig att få flytta in i läggan på söndag.. Åh, jag har sån separationsångest. Snart ska vi väl säga upp den också. VILL INTE. :( Jag höll mig verkligen inte till ämnet, men jaja. Ska nog ta mig en väälbehövlig dusch nu, mohaha. Ni skulle bara veta. Fast nej, det skulle ni nog helst inte. NU ska jag sluta svamla. HEHEH.

Onsdag

Gårdagen innehöll en mycket tidig kväll vilket ledde till en tidig morgon för min del. Annars så har jag bara varit med Amanda, sen kommer Emmisgirl hit och vi har chillat och diskuterat hur fett det skulle vara med en spa-kväll hemma hos mig. :) Vad har jag förresten börjat använda för ord? Haha, chill, fett och så vidare.. Och Emma som sa att jag blivit en riktig bonde av att bo i jutis i en vecka. Jävlar alltså. Men, det blir nog ingen mer bloggning för min del i dag, men lika glada för det är ni väl. :)

Utmaningen!

gå in på google och slå huvudet i tangentbortet,
lägg sedan upp den första bilden!

Hade nog inte kunnat komma på något bättre själv, en så klockren idé! Helt stum av chock och fascination. Wow alltså. Den som kom på detta är ett riktigt geni! :D


Smokey eyes.

Alltså ååh, jag har rökta ögon. Inte sådär snyggt sotade utan rökta. Det är inte såå nice, men grillkåtan är ju ganska nice. Tyckte jag iallafall, tills mina lungor typ blev inröka, men värst är det nog i ögonen. Antar att dom är röda också. Inte sådär, snyggt sotade. Utan bara äckligt rökta. Grillade hamburgare kan ju också gillas lite halvt ända tills det bara är en svart kolbit. Men hallå, här klagar man inte. Nej nej, både jag och Amanda stinker nu också. :D Men vi klagar inte, utan vi bara gillar det. Jag vet inte vad som händer här näst, men jag var lite sugen på en promenad i friska luften så nu ska jag väl se vad Amanda säger, för hon sitter och läser samtidigt som jag skriver. :)

Vet ni vad hon sa? :D
- ''Vi kan gå ut och gå.''

Så nu vet ni.
TSCHÜSS!

Morgonchill.


Såhär roligt har jag och Mandis pandis på morgonen, jag sitter och lyssnar på musik i min mobil av .. ingen anledning alls. Och hon sitter och tar fina cambilder, som ni ser. Vi har käkat korv med bröd, det var gott! Hihi, och inte blev det någon sen natt igår heller, för både hon och jag är vana att lägga oss tidigare än tidigt. Men det var skönt att sova, vi sov med öppet fönster dessutom men det var ändå varmt på morgonen. Snart ska vi ta en morgon promenad också. Ja, det är väl typ sånt man gör i jutis!

Bara för att man är katt kan man ju inte vara sämre!


Så tycker iallafall min katt, som också tycker om att ligga på spikmatta.

Fett på alla sätt och vis.

Jag kletade smör i håret idag. Har ni hört om den nya trenden? Ja, alltså, att ha flottigt hår. Ville pröva på den eftersom jag är såååå flitig på att följa trender! Nej, jag bara skojade. Faktiskt. Men jag smälte smör, blandade i ett ägg och lite kakao och sen kladdade jag in det i håret. Jag skulle göra ett försök till att få bort lite mer färg, och dom säger ju att man ska använda feta inpackningar för att få bort färg, men jag ville ta fet ett steg längre, så då smälte jag smör. Och ja, faktsikt. Det for bort ganska mycket färg. Jag får väl göra om det där någon mer gång, för jag vill ju få rätt så ljust hår. Beigeblont vill jag faktiskt ha, men jag är för rädd om det lilla hår jag har på min skalle för att offra det för några blekningar..

Mysigt. ;)

Måndag

Alltså shiiiit! Hur ska jag ens hinna med att blogga? Det händer så fruktansvärt mycket i jutis att jag vet inte vad, jag hinner knappt andas ju. Eller inte. Jag har inte gjort något idag, jag vaknade tidigt eftersom jag la mig tidigt igår. Jag vaknade någon gång i natt också av en catfight, ja, hunden anföll katten alltså. Jag undrar hur det kommer gå med min Bixi, för lägger hon inte ner snart så kommer hon flyttas högre och högre upp på dödslistan. Ja, visst låter jag elak? Men vad gör man? Jag hoppas för guds skull att hon blir något så när normal, eller iallafall normalare.

Förresten blev jag lite rädd för ''MSN TODAY'' då jag såg den där bilden på Justin och Selena. Fan vad Justin ser gammal ut alltså. Det är ju läskigt. Han såg ju ut som en liten liten pojke nyss. Alltså, haha. Jag ska aldrig skaffa barn, dom kommer bara skrämma livet ur mig då dom växer ju..

Hjärntvätt.

Jag insåg nyss att redan innan vi flyttade upp hit, så sa jag att jag skulle visa vårat badrum. Men jag har inte gjort det. Och jag vet inte om jag tänker göra det, för det är jävligt stökigt. Vi har ingen ordning alls i huset. (Okej, som om vi någonsin haft det?) Men iallafall, det är lite värre nu när vi håller på och ska renovera. Jag vill fixa mitt rum, jag vill ha ett egetrum. Då har jag ett jävligt nice place att isolera mig på. Fast jag vill ju inte ens isolera mig! Åååh! Men det är ju istortsett det enda jag kan göra här. Jag vet, positiva Helena stiger fram här. Men ibland måste man väl leva upp till sitt rykte också? Haha. Haha. Ha. Ha. Nae, jag kanske tar och visar vårat stökiga badrum sen. Jag får väl se. :) Och jag vill beställa kläder, men jag köpte ju en försäkring till mobilen för 700, så det lär ta ett tag innan jag ens kan tänka den tanken!


FÄRGGLATT!

Man påverkas ju positivt av mycket färg, och av ljusa färger. Så jag har kommit på att jag ska börja klä mig värsta färgglatt, så nu plockade jag ihop lite saker inför min förändring. ;) Frågan är ju bara den om det kommer funka eller se sjukt oseriöst ut. Haha.

Tycker lite synd om mig själv.

Uppdatera knappen är utnött på både facebook och bloggar. Jag loggar in på bilddagboken, som om det ens händer något överhuvudtaget där längre? Ingen skriver på facebook. Inget roligt folk är inne på msn. Jag kollar på mobilen. Inget. Nichts. Nothing. Ja, jag kanske ska gå ut och gå? Nej just det, då blåser jag typ bort. Jag kanske tar och beställer hem lite välbehövda kläder? Nej just det, jag har ju inga pengar. Äh, men då kanske jag tar och gör lite matte? Nej just det, aldrig i hela livet. Orkar inte. Uttråkad, tråkig själv, vill inte, orkar inte, blä, usch, dö.

Bajs :(

Alltsåå.. Idag tänkte jag säga till mamma att vi ska fara till arjeplog istället, för det finns så lite att göra här. Och då kommer jag på att det är en tysk och bor i våran lägenhet! Så frustrerande att hyra ut då man är så ovan, för det här är ju första gången. Och jag har ju tänkt att det är rätt skönt här ändå, men jag tar nog tillbaka det. För jag har ingenting att göra. Jag kanske ska ta och erkänna för mig själv att jag troligtvis har minst lika lite att göra i arjeplog som här, om inte ännu mindre. Men jag lever på hoppet, antar jag.

Bixi. ♥

Jag och Bixi gick ut en stund i solen och då passade jag på att ta lite bilder på henne. Det är verkligen inte lätt, för hon avskyr kameror i alla former. Men jag snodde hennes pipleksak och det gjorde saken såå mycket enklare. Jag vet att det är failade färger på bilden längst ner, men skit samma. Hon är ju så söt. :) ♥

Dagens

Dagens saknad: ''Gamla tider.'' Dom där tiderna, som inte ens är speciellt gamla.
Dagens bästa: Att det är lov och det finns inga jävla måsten.
Dagens sämsta: Att det inte funkar att ladda ner musik, och att jag inte får igång det dära programet.
Dagens älskade: Vårat badkar.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor(!?!?!?) och en hoodtröja.
Dagens planer: Inte ett skit. :)
Dagens vill ha: Bra fråga.
Dagens köp: Nothing, jag sitter i jutis ju.
Dagens mat: Bullar, hehe. Måste verkligen lägga av nu..
Dagens mående:
Dagens program: Jag ser aldrig på TV.
Dagens färg: Svart.
Dagens accesoarer: Inget
Dagens frill: Inte gjort något alls med det, kommer väl sätta upp det sen.
Dagens låt: Katy Perry – The One That Got Away
Dagens parfym: Cancan

Brillz


Haha, så himla ful bild alltså! Men jag vet iallafall vad som ska inskaffas inför våren. ;)

Ääntligen lov!


Sådär ser mitt helgmys ut typ, försökte vara cool och köpa jucie istället för dricka. Men EGENTLIGEN så är jag inte ens mycket för dricka. Och så bjussade mamma på lite karra och det kan jag ju bara inte tacka nej till. Men jag måste göra lite ändringar snart. Hehe. Det är iallafall skönt med lov och vi fick även extra tidigt lov för vi hade kompledigt efter lunch. Det kändes faktiskt till och med som det gick bra på so provet, så jag hoppas!

Igår var jag ju som sagt hos Jennifer och jag sovde även där. :) Vi busade på, vi försökte ta oss runt en hel korridor utan att lampan skulle tändas men det gick inte sådär jätte bra. Men det kommer nya chanser! Annars funderar jag på om jag fått någon konstig sjukdom, för jag vaknar typ klockan fyra på natten och är helt utvilad och funderar på om jag sovit över mitt alarm. Skumt om något.

Ni får ha en super bra kväll, för det ska jag ha. Jag och Lillmeja ska hitta på något skoj, får väl se vad det blir. :D

Ps. Det är en liten sorglig historia att gå in i lägenheten, den ser verkligen obebodd ut. Typ som om vi hade dött. Men jag funderar på att börja vara mer i jutis, för det är så jäkla skönt att komma bort. Men samtidigt saknar jag ju läggan och att bo inne i samhället litegrann..

Vitlök.

Jag har verkligen äkta svennehy, jag ser ut som ett vandrande lik och jag kan typ inte bli brun. Så segt, vilken vitlök jag är alltså. Men det var inte det jag skulle skriva om, utan att mina fingrar luktar vitlök efter kvällens matlagning. Det blev väldigt smala spagettis med pasta sås, och i pastasåsen hade vi vitlök. Men det blev faktiskt gott! :D Annars gör vi faktiskt inte mycket alls, vi har ätit och pratat och .. hällt sås i en påse. Det såg ut som spya och lät också som spya.

åååååååh.

Tydligen så ska jag ENBART tänka på andra och ALDRIG på mig själv. Som om vi alla inte mår dåligt.. Suck, jag orkar inte. Och det är ALLTID jag som har fel, tänk efter på det jag också säger. TACK. För jag har faktiskt tänkt på dig, men du har inte tänkt ett skit på mig.

07:07

Hej, jag sitter och försöker ladda ner musik. Det går inte ett dugg bra faktiskt, för listentoyoutube funkar typ inte. Undra om det betyder att jag ska sluta hålla på att ladda ner, eller att jag borde leta åt riktiga nedladdningslänkar? Jadu, jag vet inte. Snart ska jag iallafall pallra mig iväg till bussen. Jag blir typ ensam på skolan idag eftersom det är fyrskolespelen i sorsele och dom flesta åker. Förra året var jag med, och efter det sa jag bara ''aldrig mer!'' och så fick det bli också. Men jag hoppas det går bra för arjeplog iallafall, men jag tvivlar faktiskt.. Haha, alla dom andra små hålorna har ju typ hockeylag och lag i allting. Men skit samma, arjeplog är ändå bäst utan tvekan.

Nu har jag inget mer att skriva. TSCÜSS!


Slänger upp en bild på Lattan, hon tyckte det var roligt att leka med min cam. ;) Och ni ser ju även den fina väggen i bakgrunden, och spackelburken får jag inte glömma heller.

Gör det, gör det bara.

Testa sätt er i min sits, det är inte så jävla lätt. Och jag vill inte prata om det, för det tynger bara ner mig ännu mer. Men jag behöver någon vid min sida, det borde ni väl förstå. Men när jag försöker må bra, så gör jag tydligen bara fel fel fel och får ännu fler knivar i ryggen och ryggar vända mot mig. Det är vad jag behöver allra minst just nu. Första kniven var väl för länge sen, och det är den som förstört så sjukt mycket i hela min tillvaro, inte bara i min. Ni kanske tycker att jag förstör för er, men jag är förstörd själv. Titta bara på mig, ser ni inte det? Jag förstår inte varför endel fått för sig att jag orkar med så sjukt mycket när jag inte alls gör det.

Förlåt då. Förlåt, men jag vet inte vad jag ska ta mig till, men det är varsegod.
Vänd ryggen mot mig.
Trampa på mig.
Svik mig.
Skit i vad jag säger.
Ni får skjuta mig också om ni vill, det är fritt fram.


Från och med nu.

Från och med nu tänker jag vara försiktigare, det är inte så himla smart att lita på folk trots allt. Men det är bara fel nu, så jävla fel.

Onsdag

Skoldagen flöt på, jag hann göra klart biologin och lämna in den. Jag har börjat hitta en balans med att bo utanför arjeplog, men på slöjden när jag fick sådär sjukligt ont i huvudet så tänkte jag hur skönt det skulle bli att gå hem, till lägenheten alltså, och bara lägga mig. Men då kom jag på att jag inte kunde det. Så istället satt jag på torget i typ 45 minuter och stickade. Ni kan ju kalla mig för mormor Helena vetja! Nåja, efter maten ska jag göra en massa matte och vara med Latiffa. :) Men inte förens efter matten, så då måste jag verkligen göra matten, så tar vi att umgås som en ''belöning''.. Haha. Sen måste jag läsa ut en bok till imorgon, men sen är allting klart! Förutom att jag måste plugga so inför provet på fredag, så jag inte måste sitta och råplugga när jag ska vara hos Jennifer på torsdag. Men det kommer bli bra, det känns så jävla skönt att det snart är över och att jag snart är klar med allt! :thumbsup:

Ha det bäst, för snart så blir det kotletter, pommes och bearnaise.


Tisdag

Skolan flöt på idag, vi tog blodprov på biologin och tittade på blodprov i mikroskåp och sådära. Om det där blodprovet stämmer, så ligger jag i blodgruppen som kan ge blod till typ alla. :) Fast det skulle kännas creepy att ge bort blod faktiskt, hehe. Efter lunch hade vi mentorstid och sen gick vi till medan och såg en teater som faktiskt var sjukt rolig. Så vi slutade ju en timma tidigare och då gick jag och Sandra hem till henne, käkade tårta, pratade och åt popcorn och efter det gick jag till bussen och drabbades av en helvetes huvudvärk som sitter i en. Jag har fått min nya telefon också, så jag har hunnit leka med den också och än så länge har jag inget negativt att säga om den. Den är supertunn och touch är ju faktiskt riktigt härligt. :)

Jag gjorde ett tappert försök till att bota min huvudvärk med en promenad i mörkret men det blev varken bättre eller sämre. Det var iallafall fint ute. Helt stjärnklart med norrsken, var jag en duktig fotograf och hade jag rätt utrustning vet jag vad jag precis vad jag hade gjort. Men man har ju inte allt.


Herregud..

Lagomt trött, lagomt ont i huvudet, något besviken och en person lyckades även få mig måttligt frustrerad. ''Ska jag skriva på bloggen som min nya bästis alltid gör?'' Ja, det verkar ju vara det enda vettiga, att ta ut saker där man inte ens får svar eller blir missförstådd. :) Men det är inte min sak att skriva ut massa jävla saker här heller, tror istället att jag tar paus, för det finns inte så mycket Helena kvar. Har ni inte hört att det är droppen som får bägaren att svämma över? Men ingen verkar fatta det riktigt. Eller ingen, dom som man försöker förstå förstår inte, och dom ''andra'' har inte ens med saken att göra. Sen så är jag så trött på att höra ''bla bla, gå och prata med någon, jag orkar inte med dig längre. Lägg inte allt på mig.'' Men det är ganska svårt när jag inte har någon annan, och jag behöver inte hjälp. Jag behöver inte prata med någon. För vet ni vad? Det finns ingenting att säga. Det är kanske lite trasigt nu, det kanske brister på allt fler ställen, men ord lagar inte det. Det gör dom inte. Och jag orkar inte skriva mer, för jag får inte ut någonting av det här och det är inte ens någon som fattar vad jag pratar om, och så kan det förbli! Så tack och hej för mig, den här gången.


Tisdag morgon

Jag har inte så mycket att skriva, speciellt inte när vi är i jutis. Jag gick och la mig rätt tidigt igår efter att jag och Meja gick en FET promenad. Vi gick faktiskt nästan till aspnäs, och vi var ute i 2 timmar. Så gick det med matten, men idag har jag ju tid. Och på onsdag. För jag stannar inte i Arjeplog eller något förens torsdag då jag ska sova över hos Jennifer! :D

Natten gick ändå bra, även fast jag var ensam och även fast jag har stora problem med vårat icke belysta badrum.. Det är iallafall omöjligt att INTE vakna av alarmet om man har caramelldansen som dunkar på morgonen. Jag har tamefan hittat den mest irriterande alarmsignalen. Trust me! Jag hoppas att min mobil kommer idag, börjar känna mig väldigt nördig. Förresten blev jag kär i Mejas Xperia x10 mini pro, den var så.. söt.. och liten.. och så verkade den så bra.. och så var den så härlig.. Haha, jag ska sluta vara en sån mobilnörd någon gång tror jag, men det kan vara rätt underhållande ju. 

Nu ska jag klä på mig, för det drar lite kallt här!

RSS 2.0
Bloggare