Tar priset i att vara vidrigt


Jag vet att jag får skylla mig själv. För det första så var det jag som hade festen och därav gjorde så att alla dessa pantburkar hamnade här och för det andra var det jag som ställde ut dom på ballkongen. Men det gör det inte mycket fräschare. För det första fick jag skilja alla flaskor och burkar åt och lukten av gammal öl är inte ljuvlig, det kan jag verkligen lova. Idag har jag pantat allting, och det var inte heller speciellt fräscht. Burkarna var blöta och stank, och det var en hel sopsäck. Men nåja, jag är iallafall 70;- rikare. Jag som hade hoppats på mer, för det var inte så lite burkar. Fast hälften var ju typ finska.. Ett tips direkt är iallafall att panta burkarna när dom inte har stått ute i några veckor.

Hon är så grym!


Kommer inte på någon vettig rubrikJa, klart att jag har händelserika morgonar(?!) Hur säger man morgon i plural..?

And I've been denying this feeling of hopelessness

Hon trodde att kontroll var vad hon behövde när det egentligen var det som förstörde. Vi har missbrukat tillit till högsta grad så nu finns det ingenting kvar och jag låter er lifta på mina vingar trots att jag vet att ni aldrig skulle ta emot mig när det är min tur att falla. Jag forstätter att önska när jag ser stjärnfall även fast det alltid gett motsatt effekt. Ska vi sticka till ett annat land där det finns oförbrukade resurser? Där kan vi bli höga på lycka för i den här världen är allt redan taget. Men vi fortsätter med våran förvridna livåskådan och får allt det negativa att låta positivt. Vi är bara barn i en lekpark, vi vet hur spelet funkar och den som ger sig in i leken får leken tåla. Men jag bad aldrig om att bli född och inte visste jag hur det skulle vara när jag tog mitt första andetag. Men med dagens teknik, kan vi väl uppfinna en tidsmaskin och skruva tillbaka tiden. Då kan jag göra som jag vill, slippa alla spel och så kan jag rätta alla felen så att jag alltid står på första plats. Men första platsen fick någon annan och inte var det genom det som jag ansåg vara viktigt. För ärlighet och att vara trogen det betyder ingenting idag. Ingenting betyder någonting. Så jag frågar igen, ska vi sticka till ett annat land med oförbrukade resurser där vi kan få överskott av både lycka och kärlek? Följer du med?


LOOOST AND INSECUUREEE, YOU FOOOUND MEEE

Vi började med filosofi på morgonen. Haha, det är typ det som får mig att tycka att skolan är skoj, plus att det är jäkligt chill att ha det på morgonen. Man behöver inte precis anstränga sig, det kommer automatiskt. Just nu håller vi på att arbeta om vetenskap, och vi ska typ undersöka ett vetenskapligt experiment. Jag hittade ett om vattenkristallet som var sjukt skoj att läsa och skriva om. Wow, nu låter jag som världens plugghäst. Jag kanske har blivit en sån? ;) Men något jag är ganska så jävla pissed på är att mitt fina *host* headset har gått sönder. Okej, det har ju hållt ett halvår, och det kostade typ 60 spänn.. Men ändå, jag behöver musik på lektionerna. :( Jag får väl kika förbi clasohlssons (stavning?) på lovet igen, och köpa ett lika ''dyrt''. ;) Just nu har vi svenska och vi ska läsa och sen skriva en bokrecension. Så tråkigt. Och jag älskade typ svenskan i 9an. Fast vi hade det mycket bättre då, uppgifterna och läraren och allt. Men, man kan ju inte gilla allting här i livet. Nu ska jag forstätta läsa min sjuuuukt roliga bok.. Eller inte. Snarare lyssna på musik, sitta och dega på internet och läsa litegrann. Men det funkar det å.

Rubriken är till min Emma. ;)

Borttappad i ett paradis


Jag bjussar på en liten fjorrbild. Matteprov idag - check, gick ju troligen jätte bra. Inte. Men jag lär ju se. Sen vet jag inte om det hänt något mer skoj förutom att jag tvättat? Det är stört, man har mycket kläder men inte mycket kläder. Och jag måste panta någon dag i veckan, har väldigt mycket pantburkar. Äh, nu ska jag gå ut och gå. Jag ser väl om jag skriver något mer sen.

Evanescence – Lost in Paradise
Evanescence – My Heart Is Broken
Coldplay – Lost+ (with Jay-Z)
Norlie & KKV – Pressad av tid
The Fray – You Found Me
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
Adele – Someone Like You
Afrojack, Dimitri Vegas, Like Mike & Nervo – The Way We See The World (Tomorrowland 2011 Anthem) - Short Vocal Edit
Bruno Mars – It Will Rain


Ni lär ju aldrig se mig mycket seriösareFör det första, så måste smultronsoda vara den bästa skapelsen på jorden, samt pringles chili+cheese chips, dom är också totalt jävla awesome. Men annars då? Jo, det är sjukt kul allting, det törs jag verkligen lova. Jag ska sluta köpa massa snusk också, det är inte bra. Jag och Mamma ska snart boka en läkartid i piteå, lönt ens när jag redan vet hur det är? Bara för att få det helt bekräftat ja. Men nåja, hur som helst så har vi matteprov imorgon och den första snön har verkligen kommit nu. Det känns som julafton, tihi. Och det här inlägget blev minst lika ointressant som jag själv, så jag tackar för mig nu. Finns inte så mycket att säga.


om jag har roligt? Jo, men det är klart
Plugga frivilligt och utan press?

Okej. Först går mina tankar åt det hållet att jag har lust att hoppa av skolan. Misstolka inte, jag trivs faktiskt hur bra som helst med folket och det går bra i kuserna också. Men det finns något som stör mig väldigt mycket, och det är ingen idé att gå in på det eftersom ni ändå inte skulle förstå. Men ikväll fick jag seriöst ett pluggsug, jag kom på att det var intressant. Och jag brukar inte gilla religion speciellt mycket faktiskt, men jag har skrivit endel på det. Förresten så kan ni ju säga om ni är religiösa, för då vill jag ha lite hjälp av er! Detta gäller judendom, kristendom och islam. :) Det skulle verkligen vara guldvärt! Sen är det att plugga lite kulturdimensioner som gäller. Och det känns fan bra. Och tro mig, jag är inte hon som pluggar, jag gör allt skolarbete i skolan. Men nu så?

Det var sommar men nästan höst


Saknar lovet endel, skönt att vi går mot lovet nu då.

Tårtkalas!


Den väldigt fina och organiserade tårtan.. Haha ;) Made by Helena, Emma och Elin!

Vi fick vänta läänge.

Så vi kom på att vi skulle göra bordsplacering och sockra kanterna på glasen.

Fint, väldigt fint.

Tillsist kom dom med födelsedagsbarnet, som jag bländade med min kameralampa så att hon höll för ansiktet.

Och självklart slutade det hela såhär! Men snacka om att man blev branå mätt.. Anyway, så var det trevligt. Och det var sjukt kul att göra tårtan också. Det var nog längesen jag skrattade sådär mycket. Men nu så blir det att sova tills klockan 6 imorgon. Så vi hörs då någon gång. Natti. :* (Hahaha :* <- fjorrosmilisen ;))

En värld uppbygd på osäkerhet.

Det är sjukt hur less man får bli, och hur mycket man kan brusa upp sig varenda dag. Vad fanns finns det för jävla mening att leva i en värld där alla är så sjukt osäkra att de inte ens vet vad de själv vill, där man inte kan stå upp för sig själv och där man bara tittar förbi? Men det är ju också stört hur man kan tracka ner på andra, när det bara är ett stort bevis på hur osäker man är på sig själv. Jag säger inte att man måste umgås med alla och tycka bra om alla, för det kan man inte. Men man kan åtmistone låta varandra vara då. För hur moget är det egentligen att pakta mot någon, som redan är ensam och mår dåligt? Då kan man inte komma och ha ursäkten att man själv också mår dåligt även om det är anledningen till att man gör som man gör. Men säger man emot, ja, då blir man väl hatad. Men jag får väl bli hatad då. Hellre hatad och veta att jag gör vad jag tycker är rätt än att gå efter något jag tycker är fel och bara känna osäkerheten stiga mer och mer. Behandla andra som ni själva vill bli behandlade. Ge andra de villkor ni vill ha från andra. Men tyvärr, nu mera är det svårt att hitta såna personer. Rätt ska vara rätt, det är så jag tycker.. Men om du vill visa världen hur osäker du är, då gör du det bra genom att trycka ner andra. Det går ofta att se på 2 sätt om någon är osäker, antingen, så isolerar man och gömmer sig helt, eller så syns man, men försöker sänka andra. Just nu är jag fan bara arg, besviken och ledsen. Jag passar verkligen inte in. Suck. En värld utan avundsjuka, det vore perfekt. För jag tror att avundsjuka alltid är grunden till allt hat. Men vad vet jag, jag är en liten naiv 16 åring


Jag är rädd för dig

Tjenis penis!
Vi såg en engelskateater på morgonen nu, kul. Mycket kul. Eller? Nae, jag hade mycket hellre haft filosofi. Det som är så bra med filosofin är att man får tänka så mycket själv. På tal om filosofin så fick jag ett A på min godagärning (en uppgift som vi skulle göra, och betyg A är det högsta!) Och på tal om betyg så fick jag ett B på kultur&etnicitet uppgiften. B är nästhögst. Så det går väl bra för mig kan jag tycka. :) Något jag bör gruva mig lite mer inför är väl matteprovet.. Men ja. Snart får jag även veta mitt betyg på samhällsuppgiften. Och där har jag inte heller särskilt jätte höga förväntningar. Men jag får väl se. Jajaja, nu ska jag lyssna på musik istället. För det är mycket mer najs.

Btw så har jag piercat min egen navel i måndags. Och i tisdags tog jag hål i Jasmins öra. Och igår piercade jag Emmas navel. Hahaha...

intresseklubben antecknar


Okej, sådär ganska långt i efterhand visar jag upp vad jag köpte i uppsala, inte kläderna då. Men det andra. En handkräm, ett läppbalsam, ett serum, en concealer och en mascara!

Emmispemmis & Henagirl


Sötan!

Och en mindre söt tjej! Hahaha, men vi hade iallafall kul den lilla stunden vi fotade. Skönt att flumma och tänka på lite annat. :)

Uppsala - bättre sent än aldrig (?)Sötaste ungen i världen? JA!

Vi tände ljus för papi i domkyrkan.


Ja, det var nog alla bilder som jag känner för att lägga upp direkt. Har en hel del suddigt också, och kameran användes inte allt för mycket. Men lite är bättre än ingenting, am I right? ;)

''Du är min konstigaste vän, men den som är mest lik mig.''

Världen är ett enda stort pussel och vi alla är pusselbitar. Man går ihop med alla, men det glappar oftast någonstans. Det är inte särskilt lätt att hitta den där pusselbiten som passar perfekt ihop med ens egna bit. Men tänka sig, att i vissa fall så hittar man den. Det är inte alltid som man tror, och det kan gå länge innan man inser hur det faktiskt är. När man väl inser det så blir ens band väldigt starka, ja riktigt, riktigt starka. För ska du ner i graven nu, då ska jag fan följa med. Kan man koppla ihop sammanträffanden som att man har samma siffror i ens personnummer med det här? Har det någon betydelse? Jag vet inte, men jag vet vart jag har min vän. Och det är en vän som jag skulle kunna offra allt för, som jag går fullt ut för. Vi ger och tar. Vi är som svart och vitt, kanske varandras motsatser, men ändå så jävla lika. Ja, det är otroligt. Och jag är evigt tacksam. Vi har gått genom sjuka saker, tårar, skratt och det mesta faktiskt. Vi har gått igenom mycket tillsammans, och här står vi idag. Det kanske är stort avstånd mellan oss, men aldrig tillräckligt stort avstånd för att skilja oss åt. Och om det nu skulle hända, så kan jag säga såhär - jag kommer alltid vara evigt tacksam för den här tiden, för jag har lärt mig så mycket om andra och om mig själv. Vi har tänkt tillsammans, ja, vi har vuxit tillsammans. Tack min vän, för att du är du, för att du är så grym.

Förresten, om du inte vill dö ensam så har du en anledning till att du vill fortsätta leva.

Och visst, jag vet att vi båda inte är några fan av såna här saker. Fjäsk det vill säga, men, jag var bara tvungen att skriva det här. Och det gör ju ingen av oss olyckliga på något sätt och vis?

Eller?

Tyskaprov - check. Jag var grym, prickade förmodligen alla rätt. Hahahaha, not. Jag sög, jag skrev inte på flera och bla bla bla. Men vad gör det om hundra år? Jo, men okej. Jag ska bli godkänd i tyska på slutet. Det har jag bestämt mig för, för man får ju inte sluta vilket suger riktigt mycket. Så nu är det slutspurten som gäller, nämligen redovisning i historia. Men det kommer nog gå bra, får man iallafall hoppas. Sen så är det bara att traska bort till mormors place för hon fyller nämligen 75 år idag! Tårta, mums.. Och så måste jag hämta mitt leg på banken. Tur jag var snygg där, lika snygg som i broschyren för hornavanskolan. Haha, alltså. Jag ser ut som ett riktigt freak. Det är något med blicken. Men jag ser alltid ut som ett freak, alltså, jag gör verkligen det. Är ni inte lite rädda för mig?

I'm addicted to the pain

När jag redan borde ligga i djup sömn kom jag på att jag har en massa skola. Fan. Det är verkligen back to reality nu.. Buhu!


På bussen

Jag känner mig som världens nörd som sitter på datorn i bussen. Men jag måste ju passa på, det är en dryg bussresa och ändå så går bussen bara till Arvidjsaur så min ömma moder är så snäll och hämtar mig där. Men annars då, ja det är skönt att vara hemma i de norrländska skogarna igen och det är ännu skönare att veta att jag sitter i min lägga om några timmar. Jag har dödat tid i 2 timmar i Luleå, men som tur var så kom Sandra och var med mig. Vi tog bland annat en raggardusch på pashion kosmetiks. Heter det ens så? Jaja, det var iallafall en kosmetika. Parelle kanske det heter? Och snacka om att det var välbehövt, kan tänkte mig att jag luktar urk. Flott, helt klart. Har ni någon gång funderat på varför personalen på flygplatser är så helvetes otrevlig, eller är de bara otrevliga mot korkade norrlänningar? Dom på Arlanda var stört otrevliga när vi skulle checka in väskan. Men tur att det finns ett Max där uppe, när man tagit sig igenom säkerhetskontrollen. På Max är dom ju så överdrivet trevliga, trots att man är värsta bitchen tillbaka. Men flygturen gick bara bra, jag gillar att flyga. Jag får ungefär samma känsla i magen som jag får då jag åker kanonen. Har jag nå mer att säga? Nä, jag tror inte det. Jag kan visa er lite bilder på det jag köpt och andra skräpbilder jag tog i Uppsala. Nu ska jag stänga datorn och lyssna på musik och försöka slagga. Snart ses vi Arjeplog! ♥


jag är ett freak

Jävla dator och jävla internet. Jag skrev nyss ett blogginlägg och postade det, men då skulle det ju självklart bli nå krångel så att allt försvann. Och jag la till och med upp en bild! (Nåja, den kom från google och var bara en töntig bild från filmen jag såg, men iallafall.) Jag har varit på bio med Inga och Pernilla. Och där svullade jag. Ska bli skönt att komma bort från allt godis, komma hem till verkligheten. Men nåja, Uppsala är branå mycket mer grymt än Arjeplog, men jag har ändå lite hemlängtan. Annars så skrattar jag åt fula bilder på min fula släkt, samt stör mig på allmänt onödiga saker. Men nu ska jag nog natta datorn och skratta lite till, sen mina vänner, så kommer jag hem. Mohaha!

posjosgp


Skulle testa nå nytt idag, köpte islatte i en tetrapack istället. Men nä, jag gillar burkarna mer faktiskt. Och idag mår jag finfint, för jag fick välja maten kan man väl säga. Så ni kan ju gissa vad det blev. Wok såklart - och gott vare!

Hon trodde att kontroll var vad hon behövde när det egentligen var det som förstörde.


Men jag låter er lifta på mina vingar trots att jag vet att ni aldrig skulle ta emot mig när det är min tur att falla.

Just nu ligger jag här med datorn på magen och känner mig fet. Ja, jag kan ju knappast tåla potatis, ris och pasta eller något sånt överhuvudtaget. Igår mådde jag svindåligt och likaså idag och jag har ändå bara ätit pasta och pastasås. Och inte i några svindlande mängder, utan normalt. Tror jag iallafall, eller så har jag krympt min magsäck. Men just nu känner jag mig inte ens som en människa. Det känns som jag ska spy fast jag kan inte, och så är jag hur trött som helst och uppsvullen. Det är roligt. Samt att jag upptäckte att skjortan jag köpte igår har en sprucken söm. Suck, mamma får laga sen. Hehe. ;) Nåja, tror inte att det blir någon middag för mig idag. Kanske köper en till islatte istället, mumma. Eller så skippar jag att förtära något mer överhuvudtaget. För jag mår inte bra!

Men jag vill också ha en sån!


Crazy beautiful life

Okej, jag kan väl säga såhär att jag blev lite nedstämd av mina egna tankar just nu, men förövrigt har jag haft en riktig toppendag här i Uppsala. För som ni borde veta så är Uppsala överhuvudtaget grymt! :D Där vid 9 tiden vaknade vi och steg upp, käkade frukost och gosade med Hedvig innan det bar av ner på schtan. Jag fick med mig lite för mycket, men trots allt enbart en klänning första svängen när det gäller klädväg. Jag undrar varför jag alltid går lös när det gäller kosmetika? (Eftersom jag inte är speciellt rik och lever på en månadspeng bestående av 800;- så blir det här ganska dyrt) Jag har inte riktigt förstått att det inte är nödvändigt med ett lypsyl för 100;-. Men å andra sidan så är jag helnöjd med det. En concealer från make up store fick jag också med mig och den kostar nästan 300;-. Då kan man fråga sig, varför jag inte bara köper EN färg som kostar 165;-. Jo, men nu var det såhär, att burken till den tripla var guldfärgad och då blev jag alldeles till mig. Den var faktiskt jätte fin. Och man dras ju till fina saker. Iallafall jag, eller det som är speciellt. Så något speciellt fann jag också tyckte jag, nämligen en lypsyl handkräm. Den var cool, så även fast den inte luktade något speciellt överhuvudtaget plockade jag på mig den. Ja, jag hittade också Isadoras WigWam mascara som jag hade förra året och som verkade vara nå limited edition eftersom den inte funnits i sommar, men jag hittade den idag och självklart köpte jag den också. Sen blev vi hungriga och drog på en buffé med både Sushi och asiatmat(?). Kan ha varit kinamat. Och snacka om att jag tycker om det, och snacka om att jag kommer ha gått upp typ 85 kg innan jag kommer hem. Efter att vi ätit så gick vi hem. Och när vi kom hem upptäckte jag att jag glömt min kofta, så det var bara att traska tillbaka in i stan, och jag fick som tur var tillbaka koftan och med mig fick jag även en ny skjorta med lite inslag av rosa(och det kändes som väldigt mig). Vi har även hunnit vara förbi domkyrkan och tänt ljus för pappa, sen har vi ätit hos Inga och Stefan och det var jätte gott. Så snacka om att jag är mätt nu. Jag förstår faktiskt inte varför jag stannade upp vid Ben&Jerrys frysarna på ica. Som att jag ens är sugen. Men jag köpte med mig nå mycket special iallafall, det gör jag jämt. Och det gillar jag också att göra, testa nya och skumma saker. Sen så är det en söt liten silkesapa här som kommer och klänger på en då och då. Men hon är så söt så! Men jag måste erkänna att jag saknar min alldeles egna katt litegrann.

Jätte skumma saker enligt mig, speciellt drickan då. Eller latten, eller vad fan man nu ska kalla det.

Söt apa/katt.

Don't say goodbye, say goodnight.


Det finns en tidslinje som tar slut när mitt liv slutar, och den 14 oktober kommer jag alltid räkna ett till år. I år är det fjärde gången jag gör det. Det handlar inte om att jag tycker synd om mig själv eller söker uppmärksamhet, det handlar om att jag försöker uttrycka mina känslor i text. Vissa saker som vi är med oss kommer att fortsätta förfölja oss, och för mig är detta en sån här sak - just den här dagen och allt som har med den att göra.

Det känns tragiskt att jag känner att jag är tvungen att försvara mig. Men snälla ni, innan ni uttalar er eller tänker börja hacka så måste ni försöka se saken från min synvinkel. Jag jämför inte mitt liv med någon annans. Jag är väl medveten om att det både finns dom som har det bättre och sämre, och jag ser inte mitt liv som svårt eller något, men det förändrar inte just det här. Sen borde ni även tänka er för jävligt noga innan ni börjar uttala er saker som ni verkligen inte vet ett skit om ifall ni inte känner mig eller vet hur jag tycker och tänker. Ja, jag tar åt mig. Ja, det gör förbannat jävla ont när någon hackar på en i en situation som denna. Så, nu var det sagt.

För fyra år sedan kunde jag inte förstå att du försvunnit, att du gått vidare till den andra sidan. Idag är det som jag fruktar allra mest att glömma och jag undrar många gånger om du någonsin funnits överhuvudtaget. Jag söker ständigt bevis på att du funnits, när jag är på kyrkogården måste jag röra i din gravsten, den känns som ett fysiskt bevis. Jag vet inte varför jag letar när jag har ett bevis här. Jag är ju ett bevis på att du funnits, jag är ju din lilla flicka! Det har hänt mycket under åren som du varit borta. I år fick du ditt första barnbarn. Du skulle vara stolt, det vet jag.

Det som överväger mest när jag tänker på dig är sjukhustiden. Det gör inte lika ont att tänka på det dåliga som det gör när man tänker på det bra. Men visst blir man sådär varm och fylld av en alldeles särskild trygghetskänsla när man tänker på det bra också. Men den värmen som är så gosig från början börjar sakta men säkert bränna hål och lämnar ett stort tomrum. Men smärtan är bra på det sättet att det bevisar att man hade något bra. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, jag är så oändligt tacksam för tiden som vi fick tillsammans även om du togs bort från mig alldeles för tidigt och vi kanske aldrig riktigt hann lära känna varandra på riktigt. Du försvann när jag var i åldern att min riktiga personlighet inte riktigt visat sig. Men vi kommer ses igen, och då vet jag att du kommer välkomna mig med en varm hand. Hur det än är nu så vet jag att du mår bättre än vad du gjorde här den sista tiden, men jag är så ledsen att det blev som det blev men det går inte att ändra på nu.

För fyra år sedan kunde jag inte tänka mig ett liv utan dig, idag kan jag inte tänka mig ett liv med dig. Det är så naturligt nu. Men jag saknar dig och jag älskar dig och jag kommer fortsätta försöka hålla minnet av dig så tydligt som det bara går. Och jag vet inte vad jag egentligen svamlar om, klart att jag kommer ihåg dig. Du finns alltid inom mig. Förut var du min hjälte, nu är du min Gud. Jag älskar dig pappa, och jag saknar dig. Säg inte hejdå, säg godnatt.

Ikväll är jag inte hemma så att jag kan besöka din grav, men jag tänker på dig ändå. Det gör jag alltid.

Redo att åka!


Hejdå Arjeplog, hej Uppsala! Eller ja, först hejdå arjeplog, sen hej arvidjsaur, sen hej luleå, sen hej arlanda och sen - HEJ UPPSALA!


Man måste inte alltid vara girig

Nu ska jag berätta en sak för er, och det händer inte varenda dag. Jag och Emma gick till lekparken här på daghemsvägen, och under en gunga så låg det en Iphone 4! Snacka om att jag blev förvånad, och den var i riktigt fint skick, inte ens en repa eller nånting. Så idag hade jag kunnat få mig en riktigt fin telefon, om jag nu inte vore så godhjärtat. ;) Men bra nu att den kommer till sin rätta iallafall! Men komiskt var det, och tur, för det hände verkligen bara av slumpen. Men på tal om annat så ska jag börja packa alldeles snart, sen ska jag hinna säga hejdå till Jennifer eftersom jag åker. Känns lite sorgligt att lämna arjeplog även om det bara är för några dagar, och jag kommer sakna mina vänner så mycket (Emma och Jennifer ;)) men ändå skönt att komma bort. Hoppas ni haft en fin kväll, för det har jag haft iallafall och jag är väldigt nöjd över dagen!

He gå bra!

Det går bra, tihi, sitter och jobbar samhälls nu så att jag inte hamnar så mycket efter, och så har jag varit och hämtat en slutuppgift för religionen och även fått veta mitt resultat på den tidigare religionsuppgiften vilket blev ett B (A är högst) men det var inte någon som fått A, så det betyder ju att det gått muche bra för mig! :D

Inte mitt fel, inte ditt fel.

Alltså tja, det här med bloggning verkar inte riktigt vara mig grej nu. Men nu ska jag berätta för er hur läget ser ut, egentligen skulle jag åkt till luleå ikväll, men det blir iallafall inte så. Mamma skjutsar mig imorgon, och sen imorgon kväll sätter jag och Pernilla oss på planet mot Uppsala. Eller ja, arlanda då egentligen, men det är till Uppsala vi ska. Och det tycker jag är fett jävla najs, att få komma bort från hålan ett tag och chilla med Kerstin och Hedvig. Helt totalt awesome. Men att det blev flyttat till imorgon betyder att jag inte behöver stressa idag.

Tänkte att jag kunde fylla ut det här inlägget med en liten, fin mobilbild tagen uppe på hatten igår. Jag och Emma gick upp dit. Snacka om att utsikten är fin, men inte direkt något min mobilkamera kan fånga. Men, nu har jag ingenting mer att säga. Isåfall skulle det väl bli massa raseriutbrott bara, och det har jag gett nog med dom senaste dagarna. Hare bäst! :D

Usch

Jag har fortfarande så förbannat svårt att förstå hur vissa kan ljuga sina vänner rakt upp i ansiktet, om vad som helst, helt utan anledning. Det är fan närstan fascinerande om det nu inte bara hade varit så helvetes jävla idiotiskt. Vart är världen på väg egentligen?


Jag har blivit komplicerad.

Idag har jag varit så sjukt trött hela dagen att jag tror inte att ni skulle kunna förstå. Fy åt fan, trodde verkligen inte att jag skulle komma mig upp ur sängen och jag upptäckte även att jag varit uppe 04:23 och smsat? Mindfuck. Det har jag absolut inget minne av. Skoldagen har varit tung, för jag har varit så sjukt trött. Jag gjorde typ ingen matte eller något överhuvudtaget känns det som. Och det är ju smart eftersom jag ska vara ledig torsdag, fredag och nästa måndag? Det lutar iallafall mot ledighet, det verkade gå bra för typ alla lärare och jag har väldigt bra med närvaron. För att skryta lite om min skolgång alltså. Nej, men annars vet jag inte riktigt vad mer det finns att skriva, jag är på dåligt humör idag. SMILE. :)

Okej, jag tjurar dels för att jag har insett att majoriteten av alla är totalt jävla körda i huvudet. Nej, men finns det överhuvudtaget NÅGON som tänker idag? Nej, för det är helt okej att springa omkring och ljuga, sprida rykten och vara allmänt falsk och dryg. Herregud. Eller bara allmänt whina hela tiden. Det handlar mest av allt om inställning. Det handlar inte om någon medfödd jävla smärtgräns utan om en smärtgräns i psyket, hur du ser på det. ''Men gjorde det inte ont då?'' Ja, klart saker gör ont. Frågan är ju bara om man orkar bry sig om något gör ont eller inte. All smärta försvinner ju sen, det går över. Och snälla, se inte på vissa saker så himla allvarligt om ni inte vet själv. För det är inte så himla allvarligt, allting går att leva med, eller åtminstone det mesta går att vänja sig med. Men skitsamma. Jag är komplicerad, jag är svår att förstå.

(Förlåt för mitt psykbryt..)

Sexton år.
Tydligen så fyller jag år idag. Jag har fått 700;- av mormor, men jag fick även några fina presenter igår och i fredags. Smycken bestod det av, så tack så mycket för dem. Tack till er som gjort min helg överhuvudtaget, för den har varit grym! :) Nu blir det sängen.

Men det är okej att spåra ur


Jag och min syster har väääldigt lik stil. Eller?

DUCKFACE!


puss

Det är alla söta människor som får helgen att kännas så värd!
''Vill du ha din present nu eller imorgon?''
Jag vill ha de imorgon, men ni är alldeles för söta. Ni hade inte alls behövt köpa något. Sen så får jag passa på att önska alla en trevlig kväll för det har då jag tänkt ha. TSCHÜSS! :)

The way we see the world


Haha. Coolbild.se, typ.
Alla verkar verkligen vara övertaggade inför helgen, men jag är inte det. Alltså, jag gruvar mig mer än vad jag taggar. Idag har jag och Emma hur som helst stökat till i vardagsrummet så nu ser det helt ok ut. Imorgon ska soffan in, och taklampan upp. Sen ska jag städa till lägenheten ordentligt så att den blir presentabel. Jag stormstrivs verkligen i den nya lägenheten men jag har ändå varit ledsen hela veckan. Skum kombination. Jag borde vara överlycklig just nu.

Finally.


Äntligen är vardagsrummet färdigt tapetserat. Det blev verkligen jätte fint och jag är riktigt nöjd med tapetvalet. Mer orkar jag faktiskt inte skriva. Jag kanske lägger upp några bilder senare och visar läggan när jag fått någon ordning i den vilket jag tänkte försöka mig på imorgon. Att fixa till här alltså.. Annars så säger jag väl godnatt nu. :)

Snart så?


PIERCINGAR. ♥ Så nu har jag bytt i öronen. De hade dock missat att skicka en töjspiral (Pernillas), så jag måste maila in till dom och be dom skicka den.. Och snart har jag ännu en piercing. Om jag inte fegar ur.

Söt tjej.


Idag efter att jag kommit hem från skolan så kom mamma till lägenheten. Jag hade börjat byta om till dagens något skabbigare kläder för att fortsätta greja i vardagsrummet. Och så kommer hon och säger att jag ska fara och fota mig för mitt leg. HÄRLIGT! Så min bild blev ju jätte fin. ;) Eller? Haha... Tur att man bara ska ha den i några år då? *host* Nä, alltså, jag passar bättre som en surpuppa. Jag ser ut som ett freak om jag ler.

Suris

Det blev en sovmorgon idag eftersom min filosofiuppgift redan var klar och inskickad. Så det jag har gjort nu på morgonen är att sura. För det första vill jag bara lägga mig ner på golvet och grina för att det är ett sånt kaos i mitt rum. Jag har en stor klädsäck som inte får plats i garderoben och det gör ont i mitt hjärta. Sen retar jag mig på att min norrbottensring är borta. Om jag inte hittar åt den (VILKET JAG BORDE GÖRA, eftersom jag tappat den hemma..) så tänker jag fan i mig aldrig mer ha en ring. För är den här borta har jag tappat bort de 3 ringar jag någonsin ägt. Och då behöver jag inte tappa bort fler..

Såhär glad är jag.


Se det som ett misslyckande.


Men det läskigaste av allt är att ingen riktigt verkar ha någon självkontroll eller riktigt vet vad de egentligen håller på med.

Det måste vara något slags skämt

Antingen så spökar det i min lägenhet eller så är jag verkligen världssämst. Och med det säger jag godnatt. Min norrbottensring är borta, japp.

VÄRT.

Just nu har vi religion utan lärare och jag ligger typ efter så mycket man kan bli. Eller efter och efter, jag vet inte vart man borde vara. Men det känns överhuvudtaget väldigt ovärt att ens vara här då det vi ska jobba med är frågor som vi inte ens ska lämna in. Det känns onödigt att lägga ner själ i saker som ingen ska se sen. VÄRT. Och, ja, tydligen är jag jävligt tjurig nu.

Geee mig!


Jag var ju lite halvt förälskad i den där tröjan tidigare, men när jag tänkt beställa den så var den borta. Och nu finns den igen. Och jag är pank. OSIS! :(

Värt.

Just nu har vi etnicitet och kulturmöten, och jag har ingenting att jobba med eftersom jag gjorde klart uppgiften i fredags. Värt att vara här.. Jag borde väl egentligen ta och jobba med något annat. Så jag tror jag ska göra det också. Men nu ska jag bara chilla ett tag. Imorgon får jag sovmorgon också, för jag har gjort klart filosofin! Men jag borde kanske ändå inte ta någon sovmorgon utan jobba på så mycket jag bara kan eftersom jag ska försöka få lite ledigt senare. Annars så startade måndagen med en två timmars mattelektion och en hund som smitit. Jag måste bli riktigt noga nu med att stänga ballkongdörren, men det är inte allt för lätt när man bott på övervåningen där det inte spelat någon som helst roll. Jaja, efter dagens händelse så kommer det nog funka perfekt. Det är ju pinsamt.. Sen så har vi idrott och efter det lunch, och efter lunchen massvis med sega letkioner. Efter skolan blir det att göra underarbete för tapetsering. Mitt hem kommer bli såå fint!

Jag kollar på TV.


Igår var både jag och mamma rastlösa. Hon stannade i natt, hon har separationsångest säger hon. Vill inte lämna sitt lilla, lilla barn. Så vi såg på TV. Först var det fångarna på fortet och mamma frågade om det var en parodi på fångarna på fortet. Haha, ja, vi är inte allt för intresserade av TV här. Sen lite senare sa mamma att jag skulle gå och lägga mig men då påstod jag att jag kollade på TV. Det har jag absolut inget minne av. Men jag somnade iallafall halv 10 igår. Och halv 1 förflyttade jag mig från en madrass i vardagsrummet till mitt egna kaos. Och nu är jag vaken.

Tjuvgott.


Aldrig mera att jag köper en liten chokladkaka och en liten dricka för 30 spänn. Så svinigt dyrt. Men igår var det det enda som fanns, och jag tyckte att jag förtjänade det. Jag sörjer smultronsodan litegranna nu, så jävla god. Först var den bara skum, men efter ett tag vill man bara ha meeeer! Jag hoppas verkligen att jag lyckas ta mig till arvidsjaur inom en snar framtid så att jag kan inhandla massvis med såndär från dollarstore. Igår slog jag och Emma W oss ner vid ett bord i samhället. Och så gick en förbi och hälsade. Och ja, Emma hälsade tillbaka. Jag gjorde inte det. Han är ändå så himla konstig. Sen sa han ''Vad gjour ni?!'' och då svarade ingen av oss. Sen sa han hej igen!? Och då sa Emma hej igen också. Sen sa han ''Vill ni ha cick? Cickarett?'' Nej tack.. Så störd.. Så trög..

Idag känns det iallafall att detta är på riktigt. Vi handlade mat på konsum. Sen har vi donat en hel del i lägenheten men det är lååångt ifrån färdigt. Jag har iallafall ett litet lager mat nu. Och mitt rum måste jag börja stöka upp. Dom har börjat flytta in i våran lägenhet, ja, eller deras lägenhet. Våran gamla lägenhet. Jag har skruvat ihop några ikea pallar. Sen så funderar jag på om det är värt att bära in badkaret eller inte..? Men badrummet är riktigt fult.. Ja, jag vet då inte. Någon får gärna vara min personliga rådgivare! :D

Kaoselikaos


Sådär såg mitt rum ut igår, och då tyckte jag ändå att jag kommit långt. Men nu är det helt tomt. Mitt fina, rosa rum är helt tomt. Jag är helt heartbroken. Fast nä, jag har bara förbannat ont i kroppen. Men jag kan säga att jag känner mig duktig. När vi flyttade från renbergsgatan tror jag att det tog en vecka totalt. Och visst har mamma hållt på och stökat länge, men det här har ju gått betydligt snabbare iallafall. Så tydligen sitter jag i min lägenhet nu. Tydligen så bor jag också i ett flyttkaos. Men nu ska jag gå över till 10D och hjälpa mamma att bära. Sen så håller jag även på att tvätta. Nu ska ni få se på den nya, vuxna Helena.

Lada


Lada är verkligen grym på piano! Den där har hon gjort helt själv, inte illa fan! :D

RSS 2.0
Bloggare