Chili igen

Wow, chilin växer så att det knakar! Jag hoppas att jag får till några fina plantor. Med detta menar jag såklart att jag även hoppas att min tålamod räcker till att ta hand om stackarna och ordna det. Min tomatplanta fick ju faktiskt några frukter förra året, men vem vet, jag kanske är annorlunda i år. Jag hade ju egentligen ambitioner om en stoooor balkongträdgård men nu när det egentligen är dags att påbörja skiten så känner jag bara "palla".
 
Hur som helst, så skulle jag vilja tala lite om min studieteknik, apropå att jag sökt en 3hp sommarkurs i just det. Varför är jag så jäkla dålig? Jag har en hemtenta som jag borde göra färdigt idag och jag slutade klockan 13.00 och var väl hemma en halvtimma senare, men tror ni att jag skrivit någonting alls på den? Nae. Kommer jag hinna göra det? Kanske. Men, jag måste torka håret och göra mig iordning inför den sista träffen på kvällskursen. Så, när ska jag göra färdigt den där hemtentan då? Vene. Jag ska ju iväg på torsdag och sedan jobbar jag nästa måndag och så åker jag äckligt tidigt på tisdagen. Den 30e april är det deadline, så om det inte vore för att jag tror mig vara värsta lyxlirarn så hade det ju inte varit något problem överhuvudtaget.
 
Resultatet från anatomin har inte heller kommit ännu. Jag känner hur det bara växer en klump i min mage, jag vill bara veta nu om jag ska fira eller sörja. Det känns ju jobbigt den här gången att jag inte kan slå vad på alla mina besparingar att jag kuggat även nu, men jag kan lika gärna ha kuggat. Vem vet. Inte jag.

KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0