Självbild

När jag tänker på vem jag vill vara så ser jag en person som aldrig snoozar utan alltid kliver upp på första alarmet. På morgonen så går den personen antingen en promenad eller springer en liten runda. Sedan vankas det frukost och det är såklart inget skit utan typ en smoothie med diverse frukter och andra nyttigheter. Efter det så tar den här personen på sig fina kläder och så ser den här personen aldrig trött och tragisk ut. Plugget sätter hen alltid igång med i tid och aldrig blir något av det underkänt. Förutom att plugga och vara färdig i tid så hinns extrajobb med och pengar är det aldrig brist på så en weekend hit och dit är ingen kostnad. Hemmet är också städat och består helst av en bostadsrätt. Och just det, att gymmet besöks minst tre gånger per vecka är inte heller att förglömma. 
 
Åh herregud, denna person jag vill vara är så långt bort ifrån mig själv. Jösses vad det var tungt att stiga upp imorse (och igår). Igår trodde jag att jag var bakis fastän jag var hemma i lördags. Förvisso bjöds det på en väldigt stark GT eftersom min kära vän kom tillbaka från en resa och hade shoppat loss i taxfreen men vafan. Vem blir bakis av EN drink? Dock serverades den typ 00.30 men ändå. Nu har jag FYRA dagar på mig att plugga till tentan från helvete och just nu vill jag helst lägga mig i soffan och gråta för att det känns som att jag inte kan ett skit. HUR ska jag kunna lagra all denna informationen i min hjärna så nära inpå? Alltså visst kan jag endel, men alla dessa små detaljer är så jävla svåra att komma ihåg och gaaah. Jag har skrivit så mycket men mycket är inte nog.
 
Tänk om jag bara kunde bli ovanstående person, vad lätt livet skulle vara. Och om det nu vore så enkelt, livet alltså, om man var en "sån där" - varför blir jag inte bara en "sån där"? 
 
Nåväl, nu ska jag fokusera lite på webföreläsningen och snart ska jag koka makaroner som jag ska krydda med aromat tillsammans med köttfärslimpa. Mums. 

KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0