3 dagar kvar

På söndag jobbar jag min sista dag för sommaren. Skönt? JA! Tyvärr är jag inre säker än på att jag faktiskt kommer vara ledig. Jag menar, ringer de från jobbet och jag inte har något vettigt för mig kan jag ju likaväl tjäna pengar. Men idag är jag såå trött, hur ska jag klara av ett helt arbetsliv i framtiden? Hehe.


Förövrigt är min systers katt bortsprungen. Jag kattvaktar fram tills att hon flyttar till Uppsala och i förrgår måste han ha sprungit ut. Igår såg jag honom men när han såg mig kutade han in i skogen. Jag är glad över att veta att han huserar i närheten men det är verkligen frustrerande att han smiter i väg så fort man ser honom. Det är en innekatt så jag hoppas att han inte kommer bort sig. Dumma dumma katt. När jag väl får tag på honom ska jag sätta honom i finkan. Kommentarer
Postat av: Majsan

Ha med en liten burk med kattgodis och skramla med eller en catstick, våra katter är typ tokiga i dem! bara man börjar öppna så kommer de på stört! Han borde vara hungrig vid detta lag.. du får snart in han!

2017-08-18 @ 12:15:07
URL: http://hejmajvor.blogspot.comNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0