Ledighet

Nu när den sista arbetsdagen för denna sommaren är förbi känner jag: Så fort det har gått! Varför känns det alltid så när det väl kommer till kritan? För en vecka sedan kändes det som att det aldrig skulle ta slut och nu sitter jag här utan några fler pass inbokade. Jag kommer inte ens kunna jobba extra eftersom jag redan har, i princip, hela den lediga veckan fullbokade med diverse saker. 
 
På tisdag åker jag på skaldjurskryssning. Jag tror inte ni kan förstå hur svårt det var att få med någon på detta, eftersom kryssningar bara är till för pensionärer. Och jaja, kan så vara, men det måste väl inte vara ett problem? Jag menar, kan en sitta på parkbänkar i öst så kan en väl åka på en kryssning. Eller, måste man vara fin ibland? Skämtåsido. Jag är nöjd att jag faktiskt ska göra någonting under den här veckan, annars hade det antagligen bara blivit ytterligare en arbetsvecka. 
 
Det kommer bli mycket skaldjur den här veckan, för på torsdag är det dags för den årliga kräftskivan med världens roligaste förening. På fredag väntar en mycket seriös talangjakt. 
 
Ja, ni hör ju själva - så upptagen jag är.
 
Förresten är katten inte tillbaka ännu. Vad fan ska jag göra? Lever han? Är han död? Jag såg honom dagen efter han försvunnit men då tog han ju löpet in i skogen och nu har jag inte sett honom sedan dess.

KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0