Ekorrhjul

Idag försov jag mig, vilket inte förvånar mig sådär jätte mycket egentligen. Jag är helt slut. Jag har blivit en sån där upptagen tjej med en mer eller mindre fullspäckad kalender och jag gillar det inte. Det är tungt att plugga till omtentor, läsa en kvällskurs och jobba samtidigt. Jag får heller inte glömma min förening som snart ska ha 55års jubileum och ytterligare några småsaker. Livet hinner jag inte med. Eller så är det här livet, vilket känns tråkigt. Alltså, trots att de flesta sakerna är roliga (omtentorna hade jag gärna sluppit) så saknar jag att kunna ligga i soffan ibland och lata mig. Nu hinner jag knappt duscha! Är det såhär det ska vara? Är det såhär tiden efter examen kommer att se ut? Isåfall vill jag helst gå i ide och inte komma fram förens jag kan göra något annat.
 
Igår jobbade jag dubbelpass och det gjorde jag i fredags också. Det ska jag även göra på torsdag och helt seriöst tycker jag att delade turer borde vara förbjudna. Vid sådana pass har man tre timmars "rast" mitt på dagen men i och med avståndet till mitt hem från jobbet så hinner jag inte åka hem emellan och därav befinner jag mig fortfarande på jobbet under den tiden. Alltså - Hela. Jävla. Dagen. Och även om vårt personalrum är ganska fint så är det skit.
 
Dessa stressiga veckor får mig att mer och mer börja tänka tanken om jag kanske borde jobba i Arjeplog i sommar. Visst är jobbet där uppe också tungt men där finns det åtminstone en lugn miljö runt om kring. Men jag vet inte. Jag har ju inte så mycket kvar där uppe så vad ska jag göra där, förutom att jobba?
 
Det enda jag egentligen ser framemot just nu är slutet på april. Näst sista helgen är det äntligen dags för föreningsresa till okänd destination (en långweekend) och sedan blir det Rhodos!!! Planen är även att boka ännu en resa i sommar till något varmt land. Men annars då? Jobb, jobb, jobb. Kanske tenta också, vem vet. Det beror på hur det går. Just nu känns det dock skit. Jag är så jävla trött att jag liksom inte kommer igång. Förbannades jävla skit att jag försov mig, annars hade jag åtminstone betat av fyra timmars plugg på föreläsning men det gick ju som det gick.
 

KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0