Studieuppehåll

Skriv inläggstext 

Mitt studieuppehåll är nu igång, så den här veckan har jag jobbat. Det har varit förvånansvärt enkelt. Eftersom jag inte tycker om mitt nuvarande jobb supermycket har jag gruvat mig men jag är lättad över hur skönt jag tycker det är. I fredags försov jag mig till sluttentan så tyvärr har jag nu ytterligare en sak jag måste tenta av under uppehållet (hehe). Trodde att jag skulle kunna fokusera helt på anatomin på ssk-programmet, men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Jag hade förvisso ställt in mig på att tentan ändå inte skulle gå så bra, men att inte ens försöka kändes värre än att bli underkänd. Jag kom 2(!!) minuter försent till andra insläppet på tentan och detta för att bussen var försenat. Jag stressade som fan hemma, åt ingenting och dessutom sprang jag från busshållsplatsen när den väl var där men lyckades ändå inte. Läkemedelsräkningen lyckades jag med på lördagen iallafall och det var jävligt skönt. Räknade om allt typ tusen gånger men det är ju så lätt att råka göra ett litet slarvfel, precis som förra gången, och med ett litet slarvfel kuggar man. Det är ju dock rimligt när det gäller läkemedel. Slarvfel på papper kanske inte är en biggie men på riktigt kan det gå riktigt illa.


Älskar peppen som slår mig ibland. Jag undrar om den kommer dö ut när kvällskursen och anatomiplugget drar igång. Anatomin känns lite som matten på gymnasiet. Att min hjärna har en spärr som säger att jag är helt dum i huvudet. Men vafan, det har ju gått bra på termin 2 så jag förstår inte vad jag bölar om. Det enda jag måste göra där är några små kompletteringar på en uppgift och sedan sluttentan som jag försov mig till. Vem fan har ens sagt att livet ska vara enkelt? Varför är jag en sån tönt..


Kommentarer
Postat av: Maja

Förstår dig precis. Vill typ bara gräva ner mig för allt känns så tungt med alla omtentor. Fick igen en i veckan för andra gången och på onsdag så är det omtenta i en annan kurs som jag inte hunnit plugga på alls för att vi har en skrivuppgift på 1000 ord inför ett seminarium. Blir bara så jävla facking less på livet ibland att man sitter och bölar och tycker synd om sig själv framför vampire diaries. Som pricken över i så är man förkyld.. Jag har också testat på att komma försent till tenta 2 gånger för att bussen var sen och för att jag försov mig. Men hade tur och hann till andra insläppet.

De är fan inte lätt att vara student ibland.

2017-01-31 @ 12:07:19
URL: http://hejmajvor.blogspot.seNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0