Ännu en dag

Efter en dag där jag ändå var ovanligt pigg trots lite sömn så fick jag rejält med besk eftersmak kort efter jobbet. Jag tänker dock inte skriva något inlägg om irriterande-människor 2.0 just nu. Kanske en annan gång. Det lär ju säkert ske någonting irriterande inom en snar framtid. Nä, men det var faktiskt synd. Jag hade ett jävla flow på jobbet idag. Ni vet när man är sådär pigg och nästan blir lite rastlös av en lugn stund? Idag var det aldrig lite personal heller så det var verkligen skönt. Jag hoppas att detsamma gäller imorgon.


Jag tänkte slagga nu och den kyliga luften som kommer in genom fönstret påminner om hösten. Halva sommaren har redan gått och under resterande halva väntar jobb. Jag längtar till hösten faktiskt. Eftersom jag jobbar inomhus kan jag liksom ändå inte ta del av det fina vädret ute när det väl är fint väder.

Sensommaren och början på hösten är ju oftast helt fantastisk. Dessutom väntar så mycket kul. Alla är tillbaka efter sommaren och studentlivet drar igång igen. Den första tiden är ju dessutom bäst när de allra flesta är glada över att vara tillbaka, kvällarna är varma och ja, i min fantasi är allting fantastiskt åtminstone.

Nu ska jag drömma vidare.
Natti


KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0