Min häftiga midsommar

Idag tänkte jag på att jag typ aldrig firar midsommar. Förra året gjorde jag det men då jobbade jag dag. Året innan dess jobbade jag nog också. Jag kommer iallafall inte ihåg att jag skulle gjort något märkvärdigt då heller. Året innan jobbade jag också. Tidigare år var jag inte 18 och därav kunde jag inte jobba på midsommar. 
 
Men, cash is king. Jag har ju blivit en riktig flängfia vilket innebär att jag faktiskt har varit ledig rätt mycket och kommer vara ledig rätt mycket. Jag räknade ihop dagarna från och med måndag och konstaterade att jag inte skulle jobba på 14 dagar. Och fy så skönt det ska bli! Inte för att det blir någon riktig vila då man flänger så som jag kommer göra men jag kommer ju troligtvis inte hinna jobba mig sådär superduper bitter. 
 
Nåja, jag får äta rom åtminstone och det är fan livet. Alltså, skulle jag få ett erbjudande att jag får käka rom (utan att det skulle kosta en miljon) till frukost varje dag om jag skulle sluta snusa så skulle jag tacka ja. Förstår inte hur lite fiskägg kan vara så jävla gott? Och varför stenbitsrom är det vidrigaste som finns? 
 
Annars så måste jag plugga under helgen. I veckan är de allra flesta texter vi ska läsa på svenska vilket underlättar det hela rätt så mycket. Att skriva PM utan att ha en "riktig" frågeställning är dock svårt. Vet inte om jag kanske bör formulera en för mig själv för att underlätta mitt arbete. Men fasen, det är så lätt att bli lat när det är skola man inte "måste" göra.
 
Tack och hej leverpastej
 

KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0