Nedräkning

Min nedräkning inför hemgång till Uppsala har börjat. Inte för att jag tycker att det är såå jävligt att vara här men jag saknar kissekatterna och att ha alla mina grejer på ett och samma ställe och så ska det ju förstås bli skönt att sova i min säng igen. Det jag dock inte riktigt har tagit in ännu är att jag endast kommer hinna vara hemma en dag innan det bär av till Gran Canaria? Och när jag väl kommer hem från den resan igen så bär det av till Härnösand på föreningsresa DAGEN EFTER (!!!!). Och dagen efter jag kommit hem från Härnösand så börjar jag jobba i Uppsala?


Hur. Tänkte. Jag.

Meeen, trots att jag kommer vara helt slut kommer jag ju knappast kunna vara bitter i efterhand över att "jag inte gjorde något av sommaren". Hur kul är det om man bara jobbat och inte gjort något annat?

Jag fruktar framtiden då man kommer jaa ett "riktigt" jobb och endast fem veckors ledighet på hela året. Det där ekorrhjulet. Och sedan kommer man behöva ha någon ångest över att man måste maxa ledigheten när den väl kommer. Alltså jösses, jag känner ju redan nu att jag är trött på att jobba (och inte för att jag ogillar jobbet heller). 

Hoppas för gudsskull att jag blir en sån där som kommer älska mitt jobb i framtiden. Må den bli god. Annars flyr jag ut till skogen och bosätter mig under en sten.


KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0