Sushi för halva priset

Jag fick precis ringa och sjukanmäla min mamma. Hon jobbar natt och imorse hade hon tydligen hittat sushi för halva priset på konsum. Hon tjatar ta mig fan jämt om sushi och utnämner det som sin nya livrätt. Efter den här dagen är jag inte så säker på att det kommer vara hennes "livrätt" något mer. Kanske kommer hon aldrig mer vilja äta sushi. 
 
Trots att det är rätt synd om min mamma så tycker jag ju att det hela är lite komiskt på något sätt. Hon brukar minsann tala om att hon är väldigt noggrann med fisk och skaldjur för att det kan man bli så sjuk av och bla bla bla. Om ni inte förstår vad jag vill ha sagt så är hon antagligen matförgiftad och jag har varit tvungen att lyssna på hennes kräkningar x-antal timmar nu eftersom lägenheten både är liten och lyhörd. 
 
Jag trodde aldrig att jag skulle tänka så men jag längtar nästan tillbaka till jobbet litegrann. Jag går introduktion idag, vilken är uppdelad i två pass, 7-12 och 16.30-21.30. På något sätt känns det lite lugnare att vara där än att lyssna på spya efter spya. 
 
Så, tips från mig: Köp för fan inte sushi på halva priset även om det är din såkallade "livrätt"!

KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0