Udda resa

Alltså YAAAS!! Förutom att jag fick ett mail med biljetten till Rhodos igår så hade vi även föreningsmöte på kvällen där vi skulle få veta vart årets resa blir av. Min gissning var ju hela tiden Budapest men det stämde tydligen inte. Årets resa bär av till en stad jag antagligen inte själv hade kommit på att man kan åka till - nämligen Bukarest. Jag är orimligt pepp, det ska bli så kul. Förutom att hänga med de bästa utav damer väntar billigt käk och förmodligen annat kul att titta på. Den 20e April bär det av och i nuläget känns det långt bort men alltså, det är ju typ bara 3 veckor!!!


På tisdagen efter det åker jag dessutom till Rhodos i en vecka, kommer bara vara hemma en dag däremellan men desto skönare blir det väl när man väl kommer hem sedan. Hoppas på att få en liten bränna tills dess, så man är fräsch på vårbalen (lol, mycket viktigt). 

Just nu känns dock allt sånt där skoj långt bort. Om en vecka ska jag skriva tenta i anatomi för fjärde gången och jag hoppas verkligen att det är fjärde gången gillt som gäller. Det här innebär såklart att jag måste sluta googla på Bukarest och sevärdheter där och återgå till gamla tentor. Men fyfan, det är svårt att fokusera idag.


Kommentarer
Postat av: norrbotten emma

Ha en underbar dag

kram

2017-03-30 @ 11:36:09
URL: http://nouw.com/lillemmishNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0