Lille katt

Skriv inläggstext 

Shit! Det här kommer ju att låta lite knasigt men jag tar hand om en kattmamma + kattunge nu. Och lite konstigt kanske det är med tanke på att det endast är två veckor sedan min älskade Molly fick somna in. Jag saknar henne, det är svårt att inte sakna en katt med det temperamentet. Sådana katter liksom etsar sig in under huden. Ja fyfan, jag vill hämta hem henne igen. Frisk och levande såklart.


Men katterna som är här hemma nu är också superfina och lugna och det känns skönt att vara "tvungen" att åka hem efter jobbet igen. Det blev konstigt när man var van att sköta om ett djur och sedan kunde man bara skita i att åka hem och när man väl gjorde det var det inte längre någon som mötte upp en i dörren. Så just den biten är återställd igen. 

Det dumma med hela kattskötandet är ju dock att jag ska flänga över hela Sverige från imorgon. Systeryster tar examen i Kalmar så imorgonbitti åker flyget neråt. Den sjunde åker jag till Arjeplog fram till 26e juni och den 28e juni drar jag till Gran Canaria och sist men inte minst, Härnösand den 6e juli. Det är verkligen full rulle fram tills den 10e juli när jag börjar mitt sommarschema här i Uppsala. Skulle gärna hinna med en kryssning i augusti också innan skolan börjar men det kan bli knepigt nu när jag har kissekatter som behöver omsorg. Och just det ja, det kommer även bli rokader i boendet också. Shit pomfritt.


KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0