Sista dagen

Egentligen är det inte sista dagen på Rhodos idag, eftersom planet går sent imorgon och vi kommer inte vara hemma först tidigt på onsdagmorgon. Jag känner lite blandade känslor över att komma tillbaka till vardagen. Tidiga mornar och sedan slitjobb och vad ska jag ägna fritiden åt? Jag har ju gjort bort sista tillfället på kvällskursen och hemtentan är inlämnad (troligtvis kommer jag få komplettera något men det är ett senare problem) men störst av allt: JAG HAR KLARAT DEN FÖRBANNADE, OMÖJLIGA 11HP ANATOMITENTAN!!! Det känns så konstigt och jag vet liksom inte riktigt vad jag ska gå runt och ha ångest över nu? Att det är tungt på jobbet? Men det är ju en helt annan sak. Jag kommer liksom inte behöva ångest över plugget som släpar och behöver då inte ha dåligt samvete om jag jobbar eftersom jag borde plugga. Mitt hopp om att bli sjuksköterska är tillbaka. Där ett tag tänkte jag att jag aldrig skulle bli klar med den där tentan men nu står det klart att jag har en plats på termin tre till hösten. En sådan lättnad.


Men, fastän det är helt fantastiskt skönt att spendera dagarna lyssnandes på en podd i en solstol så lär det bli skönt med vardag. Jag hann ju typ inte ens vara hemma mellan Bukarest och Rhodos så att sova i min egen säng och inte enbart ha resväskan med kläder att välja mellan. Dessutom tog jag ju med helt fel kläder. Massor med shorts och ett par klänningar och endast ett par jeans. Kvällarna är liksom kalla så jag vet inte hur jag tänkte. Dagarna har spenderats i bikini.

Jaja, nu ska jag göra det bästa utav dagen och lägga undan telefonen för snart ska vi leta upp en restaurang där vi kan dricka vin och käka något flottigt. Det kommer antagligen ta ett tag att hitta en lämplig. Tacka fan för att jag kommer slippa dessa dryga inkastare som ba "HELLO BEAUTIFUL" i Sverige. Tror de seriöst att man ens vill välja deras restaurang när de håller på så? Alltså nej nej nej. Och eftersom typ varje restaurang här har en sån där irriterande snubbe som försöker locka in en är det inte så lätt att välja restaurang. 

Ok. Det blev ett jävla tjat nu. Ett glas blått vin hade suttit fint nu. En kompis nämnde det i Bukarest och jag tyckte att det lät skitkonstigt men nu har jag provat och det var såå gott. Smakade ju inte riktigt som vin utan snarare virablåtira eller vad den där läsken nu hette.

Men jaja, nu ska jag på riktigt lägga ifrån mig mobilen.


KommentarerNAMN:
SPARA UPPGIFTER

E-MAIL: (publiceras ej)

BLOGG/HEMSIDA

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0